Az éllovas kaposváriak az NB I. hétvégi rangadóján a harmadik helyen álló borsodiak otthonában lépnek pályára, és az együttes fiatal feladója, Magyar Bálint éppen a mérkőzés napján lesz 20 esztendős.

Az élvonal legutóbbi fordulójában is jól szórakozott a csaknem ötszáz fős kaposvári közönség: Demeter György legénysége 3-0-ra nyert a Dunaferr ellen. Ez volt a csapat 12. sikere a bajnokságban, és a fiúk azt igérik: nincs megállás.

- Tizenkét győzelem, én reménykedem benne, hogy az alapszakasz végéig megmarad ez a jó teljesítmény. Szeretnénk az egész bajnokságot veretlenül befejezni és a bajnoki címet begyűjteni - mondta a Fino Kaposvár SE játékosa, Nacsa Gábor.

A mérkőzés emberének Magyar Bálintot választották meg, aki Kaszap Tamás helyére lépett elő a kezdő-feladó posztján.

- Én felkészültem rá, amikor kiderült, hogy Tomi elmegy. Mindent megtettem azért, hogy beilleszkedjek, úgy gondolom, hogy helytálltam - mondta a Fino Kaposvár Se játékosa, Magyar Bálint.

A saját nevelésű előkészítő szombaton, a kazincbarcikai rangadó napján ünnepli majd huszadik születésnapját.

Magyar Bálint azt mondta, igazából annak örültem volna jobban, ha itthon lesz a mérkőzésünk. Szeretnénk ünnepelni egy idegenbeli győzelemmel, hazafelé pedig a fiúkat megvendégelni.

A két csapat az elmúlt tíz évben nagy rangadókat, bajnoki és kupadöntőket vívott egymással, az elmúlt öt évben viszont mindent a Kaposvár nyert meg. A borsodiak napjainkban újra egyre erősebbek, és a dobogóért küzdenek, ráadásul a héten a válogatott Szalai Szabolcs is hozzájuk igazolt. Az óesztendő utolsó nagy rangadója szombaton 17 óra 30 perckor kezdődik, és a kapos.hu internetes portálon online közvetítésben számolunk be a fejleményekről.

Címkék: kazincbarcika, rangadó, fino, röplabda, mérkőzés, sport