Az első osztály 10. fordulójában a listavezető Hidromobilt az Alibi, a Kaposstil FIFA gárdáját pedig a Somogy Sportja győzte le.

Meglepetésekkel folytatódott a Tele Tank Kupa kaposvári városi kispályás labdarúgó bajnokság. Az újonc Alibi FC-Volga Söröző gárdája remek hajrával 4-0-ra verte a fehér mezben játszó, listavezető Hidromobil csapatát.

- Félidő az 0-0 volt, szoros volt. Minden percben igazából volt helyzet mindkét csapatnak és igazából a második félidőben eldöntöttük a meccset a mi javunkra. Úgy érzem megérdemelten nyertünk - mondta az Alibi FC játékosa, Kálmán Béla.

A Hidromobil játékosa, Takács Norbert azt mondta, hogy szétesett a csapat, nem futottak annyit, amennyit kellett volna és a védekezésük nem olyan volt, mint amilyen szokott lenni.

A Hidromobil végül mégis maradt a tabella élén, ugyanis a nagy rivális Kaposstil FIFA együttese 1-0-ra kikapott a bronzéremre pályázó Somogy Sportjától. Az Alibi továbbra is az előkelő negyedik helyen áll, őket követi a H1N1 és a Sim Team alakulata. A góllövőlistát a Somogy Sportja játékosa, Varga Tamás vezeti 16 találattal. A kaposvári kispályás első osztály őszi zárófordulóját jövő héten hétfőn rendezik majd a Városi Sportcsarnok műfüves pályáján.

Címkék: Tele Tank Kupa, fordulat, kispályás, bajnokság, labdarúgás, sport