A csípős októberi hideg ellenére is népszerű a Sportpálya 2004 Egyesület kispályás labdarúgó-bajnoksága. Az első osztályban 12 együttes rúgja a bőrt. A hatodik forduló nyitómérkőzésén a sárga mezes Sim Team gól gazdag találkozón 7-3-ra verte a Police FC együttesét. A hétfői játéknapon rendezték a címvédő Kaposstil FIFA és a sereghajtó SM Kapos találkozóját is. A fifások az idei szezonban az eddigi összes mérkőzésüket megnyerték, és az SM Kapos ellen is a győzelem reményében léptek pályára. "Papíron ez lesz a legkönnyebb meccsünk, azt majd meglátjuk, hogy gólfesztivál lesz-e. Volt már olyan, hogy a legkönnyebb meccsek voltak a legnehezebbek" - mondta Lassu József, Kaposstil FIFA 2005.

Rákóczi ligakupa

Az SM Kapos csapata rendkívül balszerencsés idén. Nyerniük még nem sikerült, pedig az élcsapatokkal is rendre szoros meccseket játszottak. "De ezért nem adnak pontot. Azért is ugyanúgy nulla pontot adnak. Én is úgy érzem, hogy partiban tudtunk lenni az ellenféllel, de sokkal több kell" - mondta Vejki Zsolt, SM Kapos. Fortuna ez alkalommal sem vette pártfogásába az SM Kapos csapatát. Vejkiék már 3-1-re is vezettek a címvédő ellen, ám végül 4-3-as vereséget szenvedtek a listavezetőtől.

Győzelmével a Kaposstil FIFA gárdája 18 pontos, második 16 ponttal a  Hidromobil, míg a harmadik helyen a Somogy Sportja áll, amely a MÁV Kollégium ellen nyert 8-4-re.

Címkék: Meglepetés, Foci, Győzelem, Sport, Kispálya