Nem feltartott kézzel megy a Honvéd elleni csatába a Kaposvári Vízilabda Klub legénysége. Próbálnak megtenni minden tőlük telhetőt a sztárokkal teletűzdelt, tavalyi Magyar Kupa győztes fővárosiak ellen. "Igazából majd holnap derül ki, de bízom abban, hogy tisztesen helytállunk. Nem mi vagyunk az esélyesek, jósolgatni nem szeretek, majd meglátjuk." - mondta Balogh Zoltán, Kaposvári Vízilabda Klub. Az újonc KVK egy orfűi felkészülési tornán mérette meg magát először, majd a Magyar Kupa csoportkörében is vízbe szállt, most pedig bemutatkozik az élvonalban is.

Vízilabda

"Egyre feszültebben érződik a fiúkon és rajtam is, hogy más mérkőzés lesz, mint az eddigiek voltak, de örülünk, hogy a Kaposvár bemutatkozhat az OB I-ben. Én azt szeretném, hogy kellemes az idő, szép a környezet, jó az időpont, minél több család jöjjön ki, jól fog szórakozni, bízom benne, hogy minél többen választják ezt a programot." - nyilatkozta Bereczki Miklós, vezetőedző, Kaposvári Vízilabda Klub.

A Kaposvári Vízilabda Klub- Groupama Honvéd találkozó szombaton 11 órakor kezdődik a városi fürdőben. A belépés ingyenes. És még egy újdonság: a KVK összes hazai bajnoki mérkőzését felvételről közvetíti a Kapos Televízió. A KVK-Honvéd összecsapást hétfőn este fél 6-tól láthatják.

Címkék: újonc, labda, szombat, KVK, víz, sport