A héten eldőlt, hogy a korábbi anyagi nehézségek ellenére a fiatalok részt vehetnek a korosztályos bajnokságban, így jó hangulatban telt a csütörtök délutáni edzés.  

Mézgáék otthona, a Jutai úti focipálya csütörtökön is megtelt. A fiatalok ezúttal nem csak egy átlagos edzésen vettek részt, hanem egy toborzó részesei is lehettek. Horváth János klubvezető örömmel jelentette be, hogy a focisuli csapatai végül is elindulhatnak a korosztályos bajnokságban.
"Örömmel mondhatom, hogy az elmúlt hetek hercehurcája után indulhatunk a bajnokságban. Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített ebben. Hosszú folyamat, hogy az utánpótlásra áldozni kell, és reméljük, ez változni fog. Örülök az indulásnak, a gyerekeknek egy nagy csalódás lett volna"- mondta Horváth János, klubvezető.

mézga majális

Ismét kiderült, hogy a futball a legnépszerűbb sport. A Mézga Focisuliban továbbra is sokan rúgják a labdát rendszeresen. "Nagyon büszke vagyok arra, hogy 140 igazolt labdarúgónk van. A Bozsik-programban sok kisgyerekünk van, a 17 és 19 éves korosztály lellei színekben indul. Önállóan a 13 és a 15 évesek szerepelnek"- folytatta Horváth János.
A 13 éves Lewis Thomas Charles két hete csatlakozott a Mézga Focisulihoz. "Igazából a barátokkal szoktam lejárni focizni, ők mondták, hogy próbáljam meg a Mézgánál, hogy jó lennék-e. Az edző elégedett velem, játszottam volna, de közbejött a balesetem"- mondta Lewis . A jövő egyik reménysége elárulta: az edzések pörgősek és jó hangulatúak. "Kapura lövéseket szoktunk, ívelgetünk, ha jó az idő, sokat meccsezünk. Jó a hangulat, teljesen meg vagyok vele elégedve" - folytatta beszédjét Lewis Thomas Charles a Kaposvári Mézga Pek-Snack Focisuli, fiatal új játékosa.

mézga tábor

A Mézga Focisuli vezetői arra is odafigyelnek, hogy a gyerekek találkozzanak a példaképekkel, így a jövőben is ellátogatnak majd Kaposvárra a legismertebb játékosok és edzők.

Címkék: mézga, suli, gyerekek, futball, foci, sport