Gólt kell rúgni a Vasasnak! A piros-kékek az elmúlt öt fordulóban veretlenek maradtak, és még gólt sem kaptak. Utoljára még ősszel a Kecskemét tudta bevenni Komjáti Andrásék kapuját, másrészt viszont a Rákóczi nem arról híres, hogy impotens támadójátékot produkál. Az utóbbi kilenc találkozóból csupán egyszer nem lőttek gólt a kaposváriak, így joggal bízhatunk abban, hogy ezúttal sem lesz másként.

A Rákóczi vezetőedzője Zsók József szerint: Nagyon egyben vannak, a tavasszal még gólt sem kaptak, az új edző, Komjáti összeszedte a csapatot, de nekünk ennek ellenére csak a győzelem lehet a cél hazai pályán. + Különösebben nem tartok senkitől, de sok jó futballistájuk van, Ferenczi, Lázok, és sok magas, úgyhogy figyelnünk kell a pontrúgásokra mindenképpen.
Az angyalföldiek szeretnének feljebb lépni a tabellán, a bajnokságot jól kezdő Vasas ősszel az öt vereséges szériájának köszönhetően edzőt cserélt, és feljavult.

A Vasas vezetőedzője telefonon a következőket mondta nekünk: Hát igazából tiszteletreméltó az, amit a Kaposvár elért idén, akár a Kupára, akár a bajnokságra gondolok, tény, hogy mi az utóbbi fordulókban nem kaptunk gólt, hátul jók vagyunk, a cél az lenne, hogy a támadójátékunk feljavuljon.
A mérkőzés holnap 17 órakor kezdődik a Rákóczi stadionban, a kaposváriaknál eltiltás miatt senki nem hiányzik majd, sérüléssel Máté, Oláh, Pavlovic bajlódik, az ő játékuk kérdéses, Grumic és Jawad pedig biztosan nem játszhat még. A Kapos.hu internetes portálon nyomon követhetik a mérkőzés alakulását, a Kapos Televízióban pedig vasárnap este fél nyolctól láthatják a találkozó felvételét.

Címkék: Vasas, labdarúgás, foci, Rákóczi, kaposvár, sport