Érdekes mérkőzést vívott egymással hétfőn este a két csapat: a Fino játékosai alaposan megszenvedtek a 3-1-es győzelemért. Pedig a borsodi együttesből hiányzott a két Lehóczky, az egyébként kiválóan teljesítő Kovács pedig betegen vállalta a játékot. A Barcika hazai pályán szeretne nyerni a csütörtökön 17 óra 30 perckor kezdődő mérkőzésen.
Vegyész RC Kazincbarcika vezetőedzője Dudás András szerint: Nem én nekem kell feltüzelni, ők eléggé feltüzelték magukat, mert bosszantja őket a vereség. Egy jobb Kaposvárral kerülünk majd szembe, de egy ilyen párharcban pár nap alatt nem biztos, hogy sokat javulhat a forma. Csodát nem lehet várni. Győzni szeretnénk.
A vállsérüléssel bajlódó Némethet nélkülöző címvédő célja idegenben is a győzelem.
Kántos Sándor vezetőedző szerint: Természetesen Barcikára is nyerni megyünk. Szerintem ők ma kijátszották magukat, ennél több nincs bennük. Ezt a meccset kielemezzük, és megpróbálunk olyan taktikát kitalálni, ami eredményre vezethet. A vezetőedző hozzátette: ha nagy előnybe kerül a csapat, akkor sem szabad kiengedni, mert akkor ismét kellemetlen helyzetbe kerülhet a társaság. Ha a Fino nyerni tud a borsodiak otthonában, akkor a vasárnapi harmadik találkozón, hazai pályán bebiztosíthatja a döntőbe jutást.

Címkék: Magyarkupa, Kazincbarcika, Fino, röplabda, sport, Kaposvár