A miskolci Szuhai Gyula tavalyi nagy sikere után újra eljött a Pannon Lovas Akadémiára, és saját bevallása szerint jól sikerült a téli felkészülése. Azt mondja: sokat dolgoztak és jó eredményeket értek el.
Az idei Mesterek Tornájára rekordmezőny gyűlt össze: hét nemzet 110 lovasa 217 lóval nevezett, ennyi indulója még soha nem volt a kaposvári nemzetközi díjugrató viadalnak. A színes programban 16 versenyszám kapott helyet, a mai nap a kölcsönös erőfelmérés jegyében telt. A szervezők sok izgalmat ígérnek a hétvégére is.
Szarka Ferenc versenyigazgató szerint a  vasárnapi program lesz a legizgalmasabb, akkor lesznek a legnagyobb versenyszámok minden kategórián belül és akkor lesz a Mesterek Tornája Nagydíj is. Ezen kívül lesz egy színvonalas lovastorna-bemutató, no meg sokféle színes program.
A nevezésekből kiderült, hogy elindult a Mesterek Tornáján a díjugrató szakág magyar bajnoki címvédője, James Wingrave, valamint az idei fedett pályás bajnok Hugyecz Mariann is. A somogyi színeket Szabó Anita, ifjabb Kövy András és Szentirmai Péter szeretné eredményesen képviselni. A hétvége legjobbjai között 13 millió forintot osztanak szét. A program szombaton és vasárnap is reggel 8 órakor indul, és estig tart majd.

Címkék: Mesterek Tornája, díjugrató, nagydíj, lovas, Kaposvár, sport