Érdekesség, hogy a 18 éves kupa történetének legfiatalabb játékosa és gólszerzője, Király Ákos is kapott ajándékot.

Talán még egyszer sem fordult elő, hogy a csoportelsők közül mindösze egyetlen gárda kerüljön dobogóra, sőt, a csoportgyőztesek mintegy fele még a nyolc közé sem jutott. A tavalyi győztes Túrós Batyu a 16 között vérzett el, a többszörös győztes Villanegra a negyeddöntőben búcsúzott, a 2008-as döntős Arcszesz legalább bejutott a négy közé, bár ott nem nyertek meccset Kulcsárék. A Café Roma az elmúlt három évben vált alapcsapattá, 2007 után mos újra övék lett a kupa, sőt a gólkirályi cím is.

A tavaly is négy között végző Enemy C-mama már akkor is nagy meglepetést okozott, de idén sem várta őke senki a négy közé, ennek ellenére döntőbe jutottak, ám a végét elrontották.

Az először nevező Loki-Bau NB I-es és NB II-es labdarúgókból állt, a végső sikerre is esélyes csapa végül bronzérmes lett, de ők adták a legjobb játékost Andorka Péter személyében, sőt legjobb kapus díját is hazavihették, bár ő söprögetett is.

A torna történetének legfiatalabb játékosa és gólszerzője, az egykori NB I-es csatár, Király Ernő fia, Király Ákos lett, aki szintén jutalmat kapott.

Címkék: sport