null

Annak fényében, hogy milyen típust választunk, jelentősen segíthetjük, akár meg is gyorsíthatjuk a munkát, azon területeken, ahol pedig az esztétikumra is figyelmet kell fordítani, kiváltképp fontos, hogy milyen színű változat mellett döntünk. S ekkor még nem beszéltünk a kötelezően betartandó kritériumokról, melyek szem előtt tartandók például aláíráskor.

A Papír Box golyóstollainak kínálatában többféle típus is beszerezhető igényünknek, felhasználási területnek megfelelően: például kupakkal rendelkező, nyomógombos, sőt még antibakteriális bevonattal ellátott is.

Tollak a munkahelyen

Az irodai környezetben a golyóstollak különösen fontos szerepet játszanak, hiszen az alkalmazottaknak gyakran kell jegyzetelniük, egy-egy lényeges információ, adat papírra vetése segíti a feladatok elvégzését, de ugyanígy emlékeztetőként is szolgálhatnak a leírt kifejezések, dátumok. 

A minőségi golyóstollak szintén elengedhetetlenek szerződéskötéskor, illetve prezentációknál a jegyzetek készítésénél. Rengeteget számít, hogy ezen feladatokhoz milyen típust választunk, ugyanis az eltérő modellek más-más kényelmet garantálnak. 

A leggyakrabban alkalmazott tolltípusok

A kupakkal ellátottak rendkívül népszerűek, a Schneider márka termékei között találunk például 0,3, 0,5, 0,7 és 1,0 mm-es vonalvastagságút. Például a 0,3 és a 0,5 mm-esek kiválóan használhatók aláírásnál. Ez a kupakos változat legfőképp azoknak ajánlott, akik a klasszikus tolltípusokat kedvelik, valamint gyakran kell kézzel írniuk.

Hasonlóképpen kelendőek a nyomógombos kialakításúak, az irodákban gyakran találkozni ezekkel a változatokkal. Az említett webáruház kínálatában megtalálhatók a legismertebb márkák, mint Stabilo, Zebra, Bic, Pentel. 

A Stabilo például ergonomikus kialakítású, cserélhető betéttel rendelkezik, aláíráshoz is alkalmazható, ugyanis megfelel a követelményeknek.

Beszerezhetők speciálisabb típusok is, mint például az antibakteriális bevonattal ellátott, 0,7 mm-es vonalvastagságú Ico Signetta toll. Ennek a különlegessége, hogy a műanyag alkatrészei ezüst-ionok révén antibakteriális hatást közvetítenek, azaz megakadályozzák a kórokozók elszaporodását az eszköz felületén. Járványidőszakban kiváltképp jó döntés egy ilyen tollal dolgozni, de a szerződéskötéskor, aláírásnál is használható.

Válasszunk igényeink szerint

A megfelelő tolltípus jelentősen megkönnyíti a mindennapokat, ugyanakkor a minőségi darabok presztízsértékűek lehetnek, ami szempont az irodai munkakörnyezetben és bizonyos iparágakban. 

Akár vállalatvezetőként, akár egyéni vállalkozóként vagy épp tanulóként keressük a megfelelő alternatívát, a Papír Box választékában biztosan megtaláljuk a számunkra legkényelmesebbet.

Címkék: papír box, reklám