null

Sok idegesítő pillanatot el lehet például kerülni, ha nem engeded, hogy a közvetlen közeledben lakók vagy a kerítésed mellett elhaladók belássanak a magánéletedbe. 

Ehhez nem kell betonfalat húznod a házad köré, de még várárkot sem kell ásnod. Elegendő csak egy jól megválasztott belátásgátló-háló, s máris nem fog elromlani senkivel sem a jó kapcsolat.

Többféle színben

A Mentool.hu belátásgátlók és árnyékolóhálók óriási választékát kínálja. Az oldalukon te is garantáltan megtalálhatod azt a remek terméket, amelynek segítségével kirekesztheted a bámuló tekinteteket. Természetesen ma már többféle színben és vastagságban elérheted ezeket, ami azért is előnyös, mert nem mindenhol mutat jól a megszokott, zöld színű változat. A barna például igazán elegáns hátteret tud adni a kertnek és az abban álló egyes építményeknek is. Sőt 90%-os átláthatatlanság érhető el vele, hasonlóan a szürke színű változathoz.

A kíváncsiskodók, a szél és az UV-sugarak ellen

A belátásgátló-hálókat azonban nem csupán a klasszikus szerepükben tudod remekül használni, hiszen kiváló védelmet nyújtanak a szél ellen is. Ez különösen akkor nagyon szerencsés, ha például valamilyen medencét állítottál fel a kertedben. Ha kevesebb piszkot és kerti hulladékot hoz bele a fel-feltámadó szél, akkor máris minimalizálhatod a takarítással járó időt. Ezzel pedig rengeteg plusz munkát és sok pénzt is spórolhatsz, ráadásul még nem is túl nagy kiadással.

Természetesen árnyékolásra is kiválóan alkalmasak ezek a termékek, hiszen mindegyiknek az anyaga UV-álló. Így ha nincs fa a környéken, akkor sem kell tartanod attól, hogy túlságosan meleg lesz a kertedben. Igazán speciális kialakításuknak köszönhetően pedig ezeket a hálókat nagyon könnyen fel lehet szerelni számtalan helyre: kerítésekre, erkélyekre, de akár balkonokra is. 

Alul és felül előre perforált lyukak helyezkednek el egymástól azonos távolságra rajtuk, amelyekkel könnyedén fel lehet tenni gyorskötözőkkel vagy huzalokkal a megfelelő helyre. Sokan a háziállatoknak kialakított külön területet is ezekkel védik, illetve határolják el.

Hosszú távra

Csak azt kell kitalálnod, hogy milyen színű hálót szeretnél használni. 90 gr/m2 és 260 gr/m2 mérettartomány az, amiben gondolkodhatsz még. Egy tekercsen 50 méter belátásgátló-háló található, ilyen hosszú kerítést tudsz eggyel befedni. Mivel tekercsben és egyedi méretre levágva is meg tudod vásárolni a termékeket, így tökéletesen illesztheted azokat a kívánt helyekre.
Láthatod, hogy helyezheted medence, pezsgőfürdő köré, teraszra vagy ahová csak szeretnéd a belátásgátlókat, illetve az árnyékolóhálókat, szinte csak a képzeleted szab neki határt! A szerelésük pedig nagyon jó móka lehet, ha közösen csináljátok a barátokkal!

Címkék: Mentool.hu, reklám