Ezt az érzést mind férfi, mind pedig női oldalról kifejezetten nehéz megélni, hiszen a kudarc mindkét felet lelombozza, és sokszor oktalan önhibáztatás felé is mozdítja. Azonban nem kell, hogy ez feltétlenül így legyen. Ha te vagy ti is szeretnétek ezt elkerülni, akkor először is az őszinte és nyílt kommunikáció kell, hogy legyen mindennek az alapja.

Keressétek együtt a megoldást!

Természetesen számtalan megoldást találsz az ejakuláció késleltetésére, amiből jó néhányat megtalálsz az Erotikashow.hu szexjátékszerei között is. Azonban sokan ott hibáznak, hogy azt feltételezik, hogy egy-egy segédeszköz vagy tabletta megold mindent, méghozzá egyetlen varázsütésre. Ez azonban egyáltalán nincs így.

Azt azonban jó, ha tudod, hogy a tüneti kezelés mellett már egy lépéssel korábban is tudsz cselekedni: a megfelelő táplálkozással többek között.

Ha ugyanis elegendő ételt fogyasztasz az ideális táplálékokból, akkor ideális feltételeket teremtesz ahhoz, hogy hosszú és erős erekciód legyen. Ilyen lehet az osztriga, az avokádó, a lenmag vagy akár a tökmag is.

Sőt, azzal is csak segíteni tudsz, ha rendszeresen és minél gyakrabban vagy együtt a partnereddel, vagy szerzel örömet saját magadnak.

Van kiút!

Amint a fentiekből látszik, a merevedési zavarokra, az erekció fenntartására vannak megoldások, amelyek jótékony változásokat indukálhatnak.

Ha azonban a fent említett tippek sem válnak be, és bármit is csináltok, ugyanolyan rövid marad az erekció, és ezáltal az aktus is, akkor bizony érdemes elindulni egy teljes kivizsgálás felé. Ekkor minden szervi probléma kizárása után a lelki síkra terelődik a figyelem.

Csak az ilyen teljes körű kezelés fog eredményre vezetni, így ha minden kötél szakad, akkor ezen az úton induljatok el!

Legyenek reálisak az elvárások!

Végezetül azért felhívnánk a figyelmet arra is, hogy mennyire kártékonyak tudnak lenni az irreális elvárások – támasszuk azokat akár önmagunkkal, akár a partnerünkkel szemben. A felnőtt filmek és a közösségi média világa mind-mind valótlan képet fest a szexuális együttlétekről, és ha azok alapján a téves információk alapján indulsz neki a közös estéknek, akkor bizony keserű pillanatok várnak majd rád.

Ha azonban őszintén megvitatjátok a felmerülő problémákat és a lehetséges megoldásokat, valamint a saját elvárásaitokat, igényeiteket, akkor teljesen új dimenziók nyílnak majd meg előttetek. Ha ehhez pedig még hozzáteszitek az Erotikashow.hu szexuális játékszereit, akkor aztán végtelen sok örömteli pillanat vár még rátok a hálószobában! 

Címkék: erotikashow, hálószoba, szex, webshop, online, játék, reklám