Melyik festéket válasszuk?

Itt most nem a színekről fogunk beszélni, hogy mégis melyik az ideális választás, mivel ahány ház, sőt, ahány helyiség, annyi megoldás. Egy ingatlanon belül is lehet eltérő festékeket használni. Mindenki más stílussal és igénnyel rendelkezik. A legjobb, hogy mindegyikhez megtalálhatjuk a megfelelő terméket. A Borsodfesték Kft. színes falfestékek kínálatában minőségi gyártók festékei vannak. Egyszerűen kiválaszthatjuk a számunkra megfelelőt.

Érdemes a vásárlás során a minőségre helyezni a hangsúlyt, mivel a segítségükkel lehet igazán egyedivé varázsolni otthonunkat. Hangulatos színkombinációk érhetőek el, amelyek tartósak és látványos végeredményt biztosítanak.

A további paraméterekre, tulajdonságokra is érdemes figyelni. Például egy gyerekszobába ajánlott mosható falfestéket választani, hogy a különböző szennyeződéseket, falfirkákat egyszerűen le tudjuk mosni. A legismertebb és legkedveltebb gyártók, valamint termékcsaládok közé tartozik a Héra Mycolor, a Dulux, a Héra Ceramic, a Dulux EasyCare és a Platinum.

Nem csak egyszerű beltéri falfestéket kapunk, hanem annál sokkal többre képesek. Vannak pára- és légáteresztő változatok, amit leginkább fürdőszobákban érdemes használni. Penészgátló, valamint folttakaró falfestéket is alkalmazhatunk. 

Igazán látványos végeredményt érhetünk el

A Dulux nagyon széles színpalettával rendelkezik. Nincs olyan árnyalat, amit ne lehetne kikeverni, így teljesen szabadjára engedhetjük a fantáziánkat és a kreativitásunk. Ha Dulux EasyCare festéket választunk, akkor a szennyeződéseket, foltokat egyszerűen le tudjuk majd mosni a falfelületről. Egyedi víztaszító technológiával is rendelkezik, hogy garantáltan ne maradjon koszos a fal. 

A Héra Ceramic is közkedvelt, ami egy dörzs- és mosásálló falfesték, így tökéletes választás üvegszövet tapétával bevont, diszperziós festékkel festett vagy glettelt, vakolt falfelületekhez.

Miért márkás falfestéket válasszunk?

A gyártó garanciát jelent a minőségi végeredményre. A festékek esetében különösen fontos, hogy megfontoltan válasszunk, mivel hosszú éveken keresztül fogjuk nézni minden egyes nap a különböző felületeket.

Nem elég a tökéletes szín megtalálása, az egyéb tulajdonságokra is figyelni kell, hogy az adott falfestéket melyik helyiségben érdemes használni, alkalmazni. A legjobb, ha olyat keresünk, ami strapabíró és kiemelkedően tartós.

Címkék: glett, borsodfestek, festék, gipsz, otthon, lakás, webshop, online, reklám