null

Mert hogy hivatalosan ez a neve a fülbe dugható, kicsi, hangszórós, gyakran mikrofonnal is ellátott egységnek. Több változatuk is elérhető, sokan a telefongyártójuk termékeit választják, mások a kedvező árra törekednek, míg vannak olyanok is, akik minden egyes paramétert megvizsgálnak, mielőtt döntenének vásárláskor.

A CoolMobile.hu kínálatából beszerezhető QCY fülhallgató egy jó választás lehet, főleg, ha tudjuk, hogy a híres Xiaomi áll az eszköz hátterében. Nézzük is meg, mit tud egy ilyen fülhallgató!

A QCY T20 fülhallgató paraméterei

A CoolMobile.hu oldaláról a QCY T20 fülhallgatót érdemes komolyabban szemügyre venni, mivel ez egy igencsak jól használható modell, könnyű behelyezni a fülbe ergonomikus kialakítása miatt. Ez a garancia arra, hogy hosszútávon sem válik kényelmetlenné a viselése.

Nem egy, hanem 3 pár füldugóval kínálják (S, M, L méret), így biztosan megfelelő lesz számunkra a mérete. A fülhallgató mérete 32,5 x 18,3 x 20,3 mm, de a súly talán jobban számít, főleg, ha órákon át szeretnénk hordani: ez 3,83 gramm.

A termék töltőtokkal együtt kapható. A tesztek alapján elmondható, hogy ez a fülhallgató 5 és fél órán át képes egyhuzamban működni, utána tölteni kell, azaz betenni a tokba: ezt az egységet pedig vezetékes módon tuningolhatjuk fel, ha lemerült, ezért van rajta USB-C-csatlakozó is. Az akkumulátor kapacitása 220 mAh.

Ezek a modellek Bluetooth-on keresztül működnek, 20-2000 Hz közötti frekvencián dolgoznak. Ideális esetben van bennük mikrofon is: a QCY T20 fülhallgatónál ez adott, tehát telefonálásra is lehet használni, nem csak zenehallgatásra. Hangerőszabályzó viszont nincs bele építve, a készüléken vehetjük feljebb vagy lejjebb a hangerőt, ha kell.

Választhatunk szín szerint is a kínálatból: kinek, melyik tetszik jobban – fekete és fehér is kapható.

Kinek érdemes vezeték nélküli fülhallgatót beszereznie?

Vannak még olyan telefonok – például több Xiaomi-gyártmány is ilyen –, ahol még megvan a jack csatlakozó. Azonban úgy tűnik, egyre inkább nosztalgiával kell majd tekintenünk erre a kiegészítőre, és a vezeték nélküli headseteké lesz a jövő.

Már most is sokan inkább ezeket a modelleket választják: főleg üzletemberek, diákok, sportolók, utazók, gamerek, vagy call centeresek. Sok esetben ugyanis valóban zavaró a zsinór, ami összeköti a fülhallgatót a telefonnal.

A balesetveszély is kisebb egy buds használatával, így biztosan nem akad bele semmibe a vezeték zenehallgatás közben.

Milyen eszközökkel párosítható egy QCY fülhallgató?

Mindegyikkel, amelyikben van Bluetooth is: a QCY T20 Bluetooth 5.3 támogatást kapott. Egy Xiaomi mobiltelefonnal kiegészülve tökéletes lesz az összhatás.

Címkék: coolmobile, reklám