null

Az igazság az, hogy nem egyetlen tényezőn múlik a siker, emiatt több olyan készítmény is szükséges, melyek beszerezhetők a claudiashop.hu kiváló minőségű hajápoló termékei között.

Selymes tapintású, egészséges hajkorona

Minden szépségápolási rutinra igaz, hogy többlépéses, komplex folyamat, amelyben különféle készítmények is helyet kapnak, így van ez a hajápolás során is. Már maga a termékek összeválogatására is nagyobb figyelmet kell fordítani, célszerű olyan készítményeket választani, amelyek támogatják a regenerációt, gazdagon táplálják a hajszálainkat, nyugtatják a fejbőrt. 

Fontos továbbá, hogy nem elegendő néhány alkalom, rendszeresen kell elvégeznünk a hajunk megerősítésére szolgáló lépéseket, és kitartó, szorgalmas munkával a károsodott tincseknél is javulás tapasztalható majd.

Mi minden szükséges a sikerhez? Egyesek talán úgy vélik, hogy elegendő egy speciális, hajtípusunknak megfelelő sampon használata, ez valóban lényeges is, de mellette balzsamot, hajpakolást, kifejezetten töredezett, igénybe vett hajra való krémeket is javasolt beemelni a rutinba.

Ahogyan az sem elhanyagolható, hogy milyen hajfestéket alkalmazunk. Napjainkban már beszerezhetők kíméletesebb, ammóniamentes változatok is, amelyekkel nemcsak a hajunk és fejbőrünk számára nyújtunk gyengédebb megoldást, de a környezetünk védelméért is teszünk.

A hővédelem szintén lényeges pontja a hajápolásnak, ne feledjük tehát a szárítás, formázás előtt használni a javasolt termékeket.

Állítsuk helyre hajszálaink szerkezetét keratinnal!

Egy keratinban gazdag hajápolóval, mint amilyen a Carin Keratin Nourishing, erősebbé tehetjük tincseinket. Ráadásul a termék pumpás kiszerelése révén egyszerűen és higiénikusan alkalmazhatjuk. 

A keratin segítségünkre lehet, ha célunk, hogy erősebbé tegyük hajszálainkat és helyreállítsuk a károsodásokat. Tudatos ápolással nagyon szép eredmények érhetők el.

Milyen összetevők javasoltak?

Segítségünkre lehet a búzaprotein is, amely puhábbá, selymes tapintásúvá varázsolja a töredezett, szálkás tincseinket. Nem mellesleg ad egy kis volument is, így szalonminőségű frizurával büszkélkedhetünk. Sőt, enyhíti a fejbőr irritációját is. 

Szintén remek választás egy olyan készítmény, amelyben argánolaj is megtalálható, ez az összetevő ugyanis hidratálja és gazdagon táplálja hajszálainkat. Természetesen választhatunk gyógygombás, gyógynövény-kivonatokat tartalmazó hajápolókat is.

Ne feledjük, hogy az életvitelünk, táplálkozási szokásunk, egészségügyi állapotunk is befolyásolja hajunk állapotát. Ha tehát nagyobb fókuszt helyezünk az életmódunkra, igyekszünk odafigyelni testünk jelzéseire, már azzal is sokat tehetünk a gyönyörű frizuráért.

Címkék: claudiashop.hu, reklám