null

Másrészt olyan termékekről van szó, amelyeket napjában több alkalommal is használunk, akár huzamosabb ideig is, így kiemelkedő jelentőséggel bír, hogy praktikusak, könnyen kezelhetőek és időtállóak legyenek.

A Wellis csaptelep kínálatát böngészve egész biztosan találunk tetszésünknek megfelelő darabot, ami funkcionális szempontból is minden igényt kielégít.

Minőség és megbízhatóság

A magas minőség és hosszú élettartam egyaránt elengedhetetlen követelmény ezeknél a termékeknél. Legyen szó konyhai mosogatóról, esetleg a fürdőszobai mosdókagylón vagy zuhanyzóban felszerelt csaptelepről, számos fizikai és környezeti hatás éri ezeket napi szinten. Mivel beszerelésük is szakértelmet, időt és energiát igényel, az a cél, hogy ezeknek az élettartama minél hosszabb legyen, és ne kelljen néhány évente lecserélni.

A gyártók éppen ezért nagy hangsúlyt fektetnek a minőségbiztosításra az alapanyagok kiválasztásánál és a gyártási folyamat során is. Lehetőség szerint olyan gyártó termékeit vásároljuk, ahol több éves jótállást is kapunk.

Stílus és formatervezés

Ha a kiinduló pont megvan, és sikerült a megfelelő minőségű kelléket kiválasztani, rátérhetünk a kinézetre. Bármennyire is elégedettek vagyunk a minőséggel, ha a csaptelep nincs harmóniában a berendezés egészével, az összhatás nem fog megfelelni az elvárásainknak. A termékek utólagos cseréje pedig sok bosszúsággal járhat, ezért ezt igyekezzünk elkerülni.

A gyártók kínálatában rengeteg, különböző stílusú termékcsalád megtalálható, a modern, letisztult megjelenéstől, a klasszikusabb darabokig. A színárnyalatokat és a felület fényességét tekintve szintén nagy a választási lehetőség. A termék vonalai lehetnek egészen szögletesek, de dönthetünk a lekerekített formák mellett is, ha az jobban passzol a berendezés többi eleméhez.

A konyhai csaptelepek esetén különösen nagy jelentőséggel bír a megfelelő kialakítás. Számos magasított modell található, amelyek elegendő helyet biztosítanak a mosogatáshoz és egyéb konyhai műveletekhez.

Néhány különleges termékcsalád

- Mamba kollekció: Itt a matt fekete szín dominál, és a modern, szögletes formák kerülnek előtérbe.

- Raven kollekció: Szintén a fekete szín a meghatározó, formáját tekintve azonban sokkal lágyabbak a termékcsalád tagjai. Lekerekített élek és sarkok jellemzőek.

- Umbra kollekció: Itt egyaránt megtalálhatóak íves és egyenes vonalak. Szintén a fekete szín dominál, ugyanakkor a rose gold elemek igazán különleges megjelenést kölcsönöznek a termékcsaládnak.

Bármelyik stílust is választjuk, ügyeljünk az alkatrészek precíz, pontos beszerelésére, az utólagos kellemetlen meglepetések elkerülése miatt. Odafigyelés és megfelelő karbantartás mellett hosszú évtizedekig szolgálhatnak minket ezek a termékek.

Címkék: csaptelep, reklám