Már maga a vízcsobogás is, amikor csak a cseppek hangjára koncentrálsz, varázslatos hatással van testre és a lélekre egyaránt. Ezt a hatást pedig még kiválóan fokozhatod a test minden apró porcikáját simogató és átmasszírozó, kellemes hőmérsékletű légbuborékos pancsolással. Ha van otthon egy saját jakuzzid, akkor abban akár minden egyes nap élvezheted e luxuskényeztetést.

Saját otthoni wellnessrészleg

A Medence Óriás felfújható jakuzzik széles választékát kínálja, emellett a webáruházban az ehhez tartozó remek kiegészítőket is megvásárolhatod, hogy a spa élmény még tökéletesebb legyen. Nem is kell kimozdulnod ehhez a saját otthonod melegéből, nem kell másokkal osztoznod a habokon, csak abban az esetben, ha a pároddal, a családtagjaiddal vagy a baráti társaságod tagjaival együtt csobbannátok. Már beszerezhetsz többfajta hidromasszázs medencét, amelyben nagyon kényelmesen kinyújtóztathatod a tagjaid.

A felfújható jakuzzik nagy előnye, hogy ott állíthatod fel, ahol éppen kedved tartja. Ha nyáron esetleg kültéren – a teraszon, az erkélyen vagy a kertben – használtad, akkor nagyon egyszerűen áttelepítheted a hideg idő beköszöntekor beltérre.

Otthoni masszázskezelés

A Medence Óriás által kínált INTEX Pure Spa jacuzzik nagyon könnyen felállíthatók, beszerelhetők és még szakembert sem kell hívnod a beszerelésükhöz, ugyanis néhány mozdulattal te magad is könnyedén elvégezheted azt. Ezeknek a jakuzziknak a váza merev anyagból készült, szinte nem is érzékeled, hogy valójában egy levegővel felfújt medencében ücsörögsz, vagy ha a peremére ráülsz.

Ha pedig belecsobbansz, akkor a nagy nyomású Jet befúvók gondoskodnak arról, hogy a levegőbuborékok, amelyek nem ám hidegek, hanem előzetesen felmelegítettek, igazi spa élményt kínáljanak. Szinte olyat, mintha masszőrhöz mentél volna.

Az INTEX masszázsmedencékben beépített elektromos vízlágyító rendszer biztosítja, hogy a hazánkban egyébként sok gondot okozó kemény víz miatt ne alakulhasson ki vízkő, amely károsíthatná a belső csőrendszert és a vízforgató lapátot. Már olyan modell is elérhető, amely sóbontó készülékkel szerelt. Ha ezt választod, akkor a vegyszerek akár 80%-át is megspórolhatod.

A te saját otthoni pezsgőfürdődben

A Medence Óriás webáruházban megvásárolható felfújható jakuzzikkal igazán egyszerűen erősítheted az immunrendszered, emellett pedig sokkal kellemesebbé teheted a napjaid. Mindenképpen érdemes kipróbálnod, hiszen elég csak napi 15 perc a lágyan simogató, meleg buborékok ölelésében, hogy oldódjon a feszültség és búcsút ints a stressznek. Egy saját otthoni jakuzziban ezt akkor teheted meg télen is, nyáron is, amikor csak a kedved tartja. Lazulj el a habokban, lebegj nyugodtan a kellemesen csobogó pezsgőfürdőben minden nap.

Címkék: spa, masszázs, medenceorias, kikapcsolódás, pezsgőfürdő, jakuzzi, wellness, medence, webshop, online, reklám