Egy pántszalag kézi erővel történő megfeszítése viszont eléggé fáradságos feladat, különösen akkor, ha egy nap többször is meg kell ismételni. De ez a probléma szerencsére könnyedén orvosolható a Mű-Pack Webáruház automata kézi pántológépeinek segítségével.

Egy ilyen eszköz azért is praktikus, mert a működéséhez nem szükséges, hogy áramforrás legyen a közelben, így az üzem, a műhely vagy a raktár bármely területén használható, és nem kell a nehéz csomagokat, alkatrészeket minden egyes alkalommal átcipelni.

A használata nagyon egyszerű

Először is be kell helyezni a gépbe az általunk választott pántolószalagot, majd a könnyű kezelhetőség érdekében be kell állítani a dobozt a megfelelő pozícióba. Ezt követően pedig a pántológépen a sor.

Az eszköz pontosan elhelyezi és rögzíti a csomag körül a pántot, amely által minimalizálja a hibalehetőségeket és az anyagveszteséget, majd szorosan meghúzza és lezárja azt, hogy a doboz valóban stabil legyen.

Mindezeknek köszönhetően pedig jelentősen felgyorsulnak a csomagolási feladatok, ami különösen hasznos tud lenni, ha nagyobb mennyiségű terméket kell rövid időn belül becsomagolni.

Ajánlás

Sokak számára jól bevált a Mű-Pack Webáruház webáruházban ISG Typhoon HP akkus pántológépe, ami rendkívül precízen és biztonságosan zárja le a pántokat. Sőt, az esetében még be is lehet állítani a pánt feszességét, amelynek köszönhetően sokféle csomagolási igénynek megfelel.

Az pedig már csak hab a tortán vele kapcsolatban, hogy PP és PET pántok egyaránt használhatók hozzá, amelyeket egyébként a gép pontosan össze is illeszt. Ígéretesnek hangzik, igaz?

Ha szeretnél az eszközről részletesebb információt, akkor fordulj bizalommal az említett webáruház szakértő csapatához, akik a lehető legjobb tudásuk szerint igyekeznek majd mindenben a rendelkezésedre állni!

Azt mindenképpen szeretnénk kiemelni, hogy az említett modell nem biztos, hogy a te vállalkozásod számára is ideális lesz. De szerencsére a szóban forgó webáruház automata kézi pántológép kínálata rendkívül széles, így bőven van miből válogatni.

Milyen pántszalagot fogok használni?

Ennek a kérdésnek kell a szemed előtt lebegnie a választásnál, mivel mind az acél, mind a polipropilén (PP), mind a poliészter (PET) és a szőtt pántolószalagoknak megvan a maga optimális felhasználási köre.

Abban az esetben pedig, ha a webáruház munkatársainak segítségével sikerült döntened, akkor akár közvetlenül meg is tudod rendelni a kiszemelt terméket náluk, és ha az a raktáron van, akkor a megrendelést a futárszolgálat két munkanapon belül ki is szállítja.

Címkék: mupack, pántol, csomagol, automata, webshop, online, reklám