Miért az olasz konyha?

Az Appennini-félsziget gasztronómiája adta a világnak a legnépszerűbb és legkedveltebb fogásokat. Ki ne szeretné a pizzát, egy tepsi forró lasagne-t vagy a finom paradicsomos bolognai szószt? Egy olyan olasz étterem, mint az Oinos, mindig jó választás, hiszen a legtöbb nő imádja az olasz konyhát. Ehhez tegyük azt is hozzá, hogy általában a férfiak is szeretik. 

Már csak azért is érdemes olaszos helyre beülni egy romantikus vacsorára, mert az étlapon azok a hölgyek is megtalálják a számításukat, akik fogyókúráznak, vagy vegetáriánusok. Mindemellett olyan változatossággal találkozhatunk az étlapon a különböző húsos fogásokon át, a tenger gyümölcsein keresztül, a könnyedebb zöldséges ételekig bezárólag, amely a legkényesebb ízlést is kielégíti. Desszertként pedig egy klasszikus tiramisu teheti fel a koronát a partnerünkkel eltöltött romantikus vacsorára.

Több mint étel és ital, életérzés

Az ételek és italok önmagukon túlmutatva egy életérzést is közvetítenek. Egy jól megkomponált mediterrán ételsor elfogyasztása közben gondolatban az Adriai-tenger partján, vagy a római Trastevere egyik apró családi trattoriájában, esetleg a firenzei dóm lábánál lévő étterem tölgyfa asztalainál képzelhetjük magunkat. 

Arcunkat képzeletben melegíthetik a mediterrán nap forró sugarai, miközben az évszázados műemlékeket szemlélve hallgatjuk a dallamos olasz slágereket. Ugyan ki ne szeretné újra és újra átélni ezt az olasz “dolce vitát”? Melyik nő szíve nem ver gyorsabban akkor, ha néhány órára Budapest szívéből egy kis olasz város közterére repítjük el?

Miért az Oinos?

A Rákóczi téren lévő Oinos étterem mindent kínál, amit fentebb bemutattunk. A tradicionális fogások mellett, kitűnő hamburgerek, finom olasz borok, pezsgők és koktélok segítenek abban, hogy te és partnered igazán jól érezzétek magatokat. 

Az étterem kitűnő lokációval rendelkezik, hiszen a közelben metró megálló és mélygarázs egyaránt található, így a belváros összes szórakozóhelye és romantikus sétára hívogató része könnyen elérhető. A vendéglátóhely belső tere letisztult, nyugalmat árasztó. A személyzet mindent megtesz, hogy te és partnered a vacsora során egymásra tudjatok figyelni, és megteremtődjön az az intim, romantikus hangulat, ami elvarázsolja egy nő szívét. Ehhez már csak asztalt kell foglalni az étterem weboldalán, és utána kiélvezheted a mediterrán gasztronómiát és hangulatot a partnereddel a főváros szívében.

Címkék: bolognai, szósz, oinos, randi, lasagne, randevú, mediterrán, paradicsom, pizza, olasz, étterem, gasztronómia, vacsora, konyha, bor, reklám