Nem olyan nehéz megtalálni a magyarázatot, hiszen az őszi hidegebb, borongósabb napok beálltával mindenki behúzódik a négy fal közé. Amit a nyári koncertek, kerti partik, strandolások és nyaralások alatt nem vettünk észre, az most szembetűnővé válik. Vagyis hogy nem tetszik a nappali színvilága, üres és kopott a hálószoba fala, és az étkezővel sem ártana valamit kezdeni. Bárki aki ötletre vagy inspirációra vágyik, a legjobb helyen jár!

Tapéta újratöltve

Aki szerint a tapéta idejétmúlt, és az, aki halad a korral, biztosan nem fog tapétáztatni, annak mindenképpen tanácsos megnézni a Wallmaxx Tapéta Webáruház design tapétáit. Ha ugyanis akár csak ezt az egy kategóriát is végignézi az, aki szkeptikus a tapéták alkalmazásával kapcsolatban, garantáltan változni fog a véleménye.

Mára már nem azok a csúf tapéták léteznek csak, amik a 70-es, 80-as évek nappalijait jellemezték. Szerencsére azóta a lakberendezés mint olyan rengeteget fejlődött, sőt, nagyon sok szakember állítja szolgálatba a tudását azért, hogy minél pazarabb tapéták kerüljenek ki a gyártósorról.

Épp ezért fordulhat elő az, hogy a fent említett webáruház egész sor digitális nyomtatású vlies tapétapaneleket is forgalmaz. A vlies mint alapanyag garantálja a minőséget, valamint azt, hogy könnyű vele dolgozni. A digitális nyomtatás pedig biztosít arról, hogy egyedi és különleges falak fogják majd körbevenni az otthonunkat.

A minta ízlés kérdése

És hogy hogyan lesz egyedi és különleges az otthonunk? Hát úgy, hogy az ízlésünknek, érdeklődési körünknek megfelelő nyomatot választjuk.

Lehet az:

- egy karibi életkép, trópusi táj vagy havannai házsor
- a Föld térképe kiterítve fantasztikus ipari hatást keltve
- művészi festmény
- vagy akár az esőerdők színes és gazdag világa is

Sőt, akár saját fotót is lehet használni, így a csodás családi élmények bármikor megelevenedhetnek a falakon!

A kevesebb néha több!

Nem tudjuk eleget szajkózni, hogy ahhoz, hogy valóban szép és igényes legyen az otthonunk, elég néhány jól irányzott változtatás. Nem kell, hogy minden falat egy digitális nyomtatású vlies tapétapanel borítson, elég, ha egy helyiségben egyetlen hangsúlyos falat választunk erre a célra.

Sőt, a minták közül sem muszáj, hogy a nagyon extrémet, nagyon harsányat válasszuk, bátran mehetnek szolidabb minták, hiszen azok épp olyan mutatósak lesznek, mint extravagáns társaik. A lényeg a nap végén úgyis az lesz, hogy számunkra mennyire tetszik a látvány! Mindenkinek a saját otthonában kell jól éreznie magát, így persze meghallgathatjuk más véleményét, de igazán csak a saját ízlésünkre, megérzéseinkre kell hallgatni.

Címkék: minta, wallmaxx, tapéta, design, lakberendezés, webshop, reklám, online