Egy kis külföldi és országos hírkeverék, aztán jöttek a helyi információk, kulturális és sportrovatok, apróhirdetések, majd az utolsó oldalakon gyászjelentés, rejtvény és néhány apróbb hírecske. Ismerős?

A világ megváltozott 

És vele együtt a hírfogyasztási szokásaink is. Egyre gyorsabban és töményebben élünk, és ez meglátszik azon is, ahogy híreket olvasunk. Ennek ékes bizonyítéka a Hírek Ma, ahol a friss hírek instant formában fogyaszthatók. 

Ugyanis a napilapokat felváltották a hírportálok a világhálón, amelyek gombamód elszaporodtak az internet elterjedésével. Ezzel együtt természetesen nehezebb dolgunk is lett, hiszen nem elég, hogy azon kell lennünk, hogy minél többet olvassunk egyszerre, még azt is figyelni kell, hogy melyik oldal hiteles, melyik nem.

Szerencsére a fentebbi hírportál ilyen szempontból is leveszi a vállunkról a terhet. Hogy miért is? Mutatjuk!

Miért érdemes a napi híreket hírgyűjtő portálról olvasni?

Többek között azért, mert minden hírt tematikusan tálalva kapunk, ami egyben azt is jelenti, hogy nekünk magunknak nem kell azzal vesződni, hogy különféle oldalakon szörföljünk. 

További előny, hogy akár egy gyors, scannelős olvasással végignézhetjük a legfontosabb hírek címszavait, így biztosan képben leszünk azzal kapcsolatban, hogy mi történt a világban az utóbbi néhány órában.

Végezetül fontos szempont az is, hogy az ilyen híroldalaknak hála meglehetősen kiegyenlített képet kaphatunk a történésekről, hiszen több híroldal híreit olvashatjuk. Ezek pedig egyben azt is jelentik, hogy mind a jobb-, mind pedig a baloldali sajtó megjelenhet egyszerre ezeken az oldalakon. A hiteles információszerzés alaptétele ez, így az igényes hírfogyasztó nem korlátozza magát egyetlen hírforrásra.

Bánj csínján az időddel!

Talán mondani sem kell, de ezzel a hírolvasó módszerrel rengeteg időt is megspórolsz, hiszen nem kell több híroldalt végigfésülni, nem kell ide-oda kattintgatni. Elég, ha a Hírek Ma oldalát megnyitod, és máris előtted vannak az elmúlt órák legfontosabb eseményei. Ha pedig csak egy-egy témára vagy kíváncsi, akkor sincs semmi vész, hiszen kategorizálva is vannak a hírek, így célirányosan ki tudod választani, hogy a sport, a belföld, a külföld, a bulvár, a bűnügy, a baleset, a gazdaság, a sport, a foci, a Forma 1, a tudomány, a technika, a gazdaság, az életmód, az egészség, a kultúra, a film vagy a színház érdekel.

Légy hatékony, szerezz minél több információt egységnyi idő alatt, és használd ehhez a fentebb említett hírgyűjtő portált. Ha mindezt megteszed, akkor nem csupán tájékozott leszel, de a képernyőidőd is lerövidül, és több időt tölthetsz a családoddal, vagy több időt szentelhetsz a kedvenc időtöltésednek!

Címkék: hírgyűjtő, hirekma, portál, magazin, információ, cikk, online, reklám