Ez pedig nem jelent mást, minthogy azok, akiknek még maradt szabadsága, egy utószezoni nyaraláson vagy egy hosszú hétvégén vegyenek részt, hiszen már néhány heti munkával töltött nap után is lehet olyan kimerült az ember, hogy megérdemli a feltöltődést.

Wellnessezés minden évszakban

Korunk átlagembere olyan sokat dolgozik, hogy ráférne egy kis wellnessezés néhány havonta. Nem hiába része már szinte minden szállodának ez a szolgáltatáscsomag, hiszen testet-lelket egyaránt felüdítő kikapcsolódásról van szó. Ez jellemző a hévízi Hotel Európa Fit****superior fürdő-, szaunavilágára is, ahol megújult belső terekkel, wellness- és masszázsszolgáltatással várják a vendégeket.

Hévíz városát nem kell bemutatni, hazánk egyik legjobb gyógyhelye, mely nemcsak itthon, hanem külföldön is méltán elismert. Aki a világ zajától elvonultan szeretne egyszerre gyógyulni és feltöltődni, pihenni és szórakozni, mindezt megteheti egy helyen, ebben a komplex, minden szolgáltatási területet magába foglaló szállodában.

Felújított fürdőkomplexum

Amíg kellően jó az idő, érdemes minél több időt a kültéri medencékben tölteni. Az Európafit nemrégiben átadott kültéri, de fedett gyógyvizes medencéjét is érdemes kipróbálni. Így a már meglévő beltéri élménymedence, a whirlpool és a gyermekpancsoló, a beltéri gyógymedence, az úszómedence és az Acapulco nyári családi élménymedence mellett egy újabb varázslatos helyen csobbanhatunk, ahol ráadásul a hévízi gyógyvíz páratlan gyógyhatásait élvezhetjük.

Fontos kiemelni, hogy a szálloda egyedülálló abban is, hogy nem csupán a helyben megszálló vendégeket várja, hanem foglaltságtól függően kipróbálhatnak több szolgáltatást a környéken élők is. Ugyanakkor érdemes tájékozódni a szálloda munkatársainál az adott terület terheltségéről, főleg a nyári főszezonban.

Kétemeletes szaunavilág

A hagyományos finn szaunát mindenki ismeri, amikor is 80-100 fokban méregtelenítünk az izzadással és közben erősödik immunrendszerünk. Azok számára, akiknek ez túl magas hőmérséklet vagy valami miatt ellenjavallt, nekik lehet jó megoldás az infrakabin, amelynek hője jóval alacsonyabb, 40-60 fokos, ugyanakkor ugyanolyan erősen izzasztó hatású. Ezt az infrakabin az infravörös sugarak mélyre hatolása révén éri el, amely vérbőséget okoz.

A finn szaunák esetében lehetőség van natúr vagy fürdőruhás szaunázásra. A gőzkabin a száraz légfürdőknél még hűvösebb, páratartalma viszont magas, így a keringési betegségekben szenvedőknek ez nyugodtan ajánlható. A fentiek mellett még sok színes szolgáltatás érhető el a helyszínen, mint pl. a herbárium vagy a sókamra, amelyekről bővebben az Európafit oldalán vagy az általuk megadott elérhetőségeken a szálloda munkatársainál érdemes tájékozódni.

Címkék: wellness, reklám