Valamennyi munkavállaló számára biztosítani kell a zárható szekrényt, melyben a nem viselt ruháit, egyéb tárgyait tárolhatja munkaideje alatt.

Az ILMARKET.HU-nál a fém gardróbszekrények többféle változata kapható, így a vállalkozások egyszerűen kiválaszthatják a kollégák számára legmegfelelőbb tárolóhelyet. A változatos színárnyalatokban kapható szekrények könnyedséget vihetnek a szigorú munkakörnyezetbe, illetve a cég arculatába is egyszerűen beilleszkednek.

Mire figyeljünk a választás előtt?

A megfelelő munkahelyi tárolóelemek kiválasztásakor elsősorban a strapabíró, tartós üzemelés a legfontosabb. Az erős, hegesztett szekrénytest megfelel ennek a kritériumnak. A minőségi anyagokból készült tároló garantálja, hogy a kollégák biztonságos helyen tudhatják értékeiket.

Az igényes festésű szekrényekbe történő pakolás bizalmat sugároz. Az elektrosztatikus porszórt felület, azaz szinterezett festés garantálja, hogy tartós legyen a bevonat, egyforma rétegezése esztétikusabb, mint a hagyományos festéssel készült változatok. A módszer környezetbarátabb az oldószeres festésnél. 

A fém gardróbszekrények kialakítása

A kollégák ruházatának, személyes tárgyainak tárolására alkalmas lemezszekrények többsége nem túl erős fémből készül, ezért hamar elhasználódik. Az ajtók nyitásának gyakorisága okán érdemes megerősített merevítéssel készülő modelleket választani. A kalapprofil kialakítású ajtólap jóval strapabíróbb, mint az egyéb módon rögzített szerkezet.

A szekrény megfelelő szellőzésére is gondot kell fordítani, hiszen a munkatársak éppen nem használt munkaruhája és egyéb eszközei igénylik ezt. A kellemetlen szagok, penészesedés kialakulásának elkerülése érdekében a gardróbszekrények ajtajain kopoltyús szellőzés található alul és felül egyaránt. A kifelé álló lamellák biztosítják, hogy a levegő szabadon áramoljon, de nem lehet belátni a tárolóba, és a feltörésre sem ad lehetőséget.

Biztonságos tárolás

Alapvetően hengerzárral készül, melyhez két kulcs is tartozik. A biztonsági zár használatával megelőzhetőek a lopások. Vannak munkáltatók, akik inkább a dolgozók által hozott lakat használatát preferálják, ezért lehetőség van a biztonsági zár helyett lakattartó felszerelésére.

A meglévő öltözői berendezés kiegészítésére is alkalmasak a több személy tárgyait elraktározó fém gardróbszekrények. Akár olyan kialakítás is megrendelhető, mely az öltözőszekrény alá vagy felé lesz elhelyezve. Az egymás mellett, folytonosan elhelyezett tárolókkal helyet spórolhatunk, műszakváltásnál pedig egyszerre többen is tudnak pakolni a szekrényekbe.

Címkék: zár, ilmarket, garbrób, kulcs, szekrény, öltöző, webshop, dolgozó, fém, biztonság, munkahely, online, reklám