Nem is gondolnád, hogy ma már milyen egyszerű ezt megvalósítani, ugyanis hazánkba is megérkezett az öntapadós táblafólia, ami könnyű, egyszerűen felragasztható és korlátlan számban használható.

A táblák fajtái

Kétféle lehetőségünk van, ha Fóliás Juci táblafóliái között válogatunk, az egyik a hagyományos krétával írható tábla, a másik pedig a táblafilces változat. Mindkettőt imádják a gyerekek, ezért akár úgy is kalkulálhatsz, hogy mindegyikből vásárolsz, és különböző helyekre teszed fel őket.

A hagyományos krétás tábla

A krétás táblában az a jó, hogy ahogy írunk, rajzolunk, a kréta anyaga folyamatosan fogy, izgalmassá téve ezt a tevékenységet. A tábla kétféle színben kapható, így választhatsz zöldet vagy feketét, ami jobban tetszik, vagy jobban illik a lakásba.

A táblafólia tekercsben kapható, így el tudod dönteni, hogy mekkora felületet szeretnél vele befedni. Ragaszthatod a falra, ahogy a suliban van, de akár a szekrény oldalára is teheted. Figyelj a magasságra, hogy a gyermek kényelmesen elérje, és vásárolj hozzá színes krétákat, így a gyermek nyugodtan kiélheti a kreativitását.

A táblafilces változat

A táblafilces tábla is nagy sláger, ebben az esetben a tábla fehér színű és szintén tekercsben kapható. Ez is öntapadós ezért könnyen felragasztható, jól mutat nem csak a gyerekszobában, de a konyhában, például a hűtőn vagy a falon. Írhatsz rá bátorító üzenetet, vagy akár az elfogyott dolgokat is listázhatod a következő bevásárlásra.

Speciális táblafilcre lesz szükséged, és mágneses szivacsra, amivel le lehet törölni a filcet. Figyelj arra, hogy egy-egy alkotás vagy kiírás ne maradjon ott sokáig, mert később már sokkal nehezebb lesz letörölni.

Hol használhatjuk még ezeket a termékeket?

Bármelyik tábla remekül mutat a gyermek kisasztalára ragasztva, így amikor leül, akkor könnyedén rajzolgathat. Ráragaszthatod egy mobil fadarabra is, így a gyerkőc bárhová magával viheti a lakásba.

Ha vendéglátós vagy, akkor ezek a termékek az üzletedben is jó szolgálatot tesznek. Ragaszd fel a falra vagy a pult mögé, és írd ki rá a napi ajánlatot vagy az árjegyzékedet, esetleg az étlap egy részét vagy az italválasztékot. Ha bármi változik, akkor egyszerűen letörölheted és módosíthatod!

A felragasztáshoz vásárolj fóliázókészletet, ami alátétet, szikét és simítót tartalmaz, ezzel egyszerűen méretre tudod vágni és fel tudod rakni a terméket.

A fehér, kék és fekete tábla az egyik legjobb szórakozás! Nem csak gyerekes családoknak ajánljuk, hiszen megtalálja a funkcióját akár egy legénylakásban, akár egy minimalista lakásban, de bármilyen stílusú ház enteriőrjébe beilleszthető. Írj rá inspiráló üzeneteket, használd memóként, vagy éld ki rajta a kreativitásod!

Címkék: öntapadós, foliasjuci, dekoráció, fólia, tábla, webshop, online, reklám