Most ez ismét feléledni látszik köszönhetően egyrészt annak, hogy egy esőkabát, ami kis helyen is könnyen elfér, és ami ráadásul vízálló is, nagyon hasznos, másrészt a szükség is egyre nagyobb úr, mivel mostanában elég sokat esik az eső.

Esőkabát műanyag palackokból

Általában amikor esik az eső, nem süt a nap, és a kedvünk is ennek megfelelően nem túl rózsás, inkább borongós, mint az időjárás. De ha egy színes vidám esőkabát kerül a kezünkbe, netán fel is húzzuk, egészen biztosan jobb lesz tőle a kedvünk. Hiszen amilyen tárgyakkal, színekkel körbevesszük magunkat, az kihat a hangulatunkra is.

Ráadásul, ha az az esőkabát, vagy poncsó még környezetbarát termék is, akkor az is jóleső érzéssel fog minket eltölteni, hogy mi is tehetünk valamit a környezetünk jobbá tételéért. Ugyanis a fent említett webshop női ruházati termékei között csupa olyan árucikket találunk, amelyek a fenntartható fejlődés elveit figyelembe véve készültek, netán műanyag palackok újrahasznosításával.

Nincs praktikusabb holmi egy esőkabátnál!

A hölgyek sok mindent magukkal szoktak cipelni a táskájukban, de egy minire összehajtogatható esőponcsónál nincs hasznosabb, ami dizájnjával még divatossá is tesz. A poncsók mindig is arról voltak híresek, hogy használatukkor kényelmesen érzi magát az ember, szinte el tud bújni alattuk, de mindkét kéz szabadon marad eközben. Amikor esik az eső, még a válltáskát is el tudjuk alá rejteni, így a vízálló ruhadarab révén semmi sem fog átázni, amit elfed az esőponcsó.

Változatos színek és minták, kicsi állatfigurák, visszafogottabbaknak egyszínű fajták jellemzik a kínálatot. Minden megtalálható az ecomoda.hu webshopban, így biztosan te is találsz ízlésednek és stílusodnak megfelelőt. Olyan vidámak ezek az esőponcsók, hogy ha van gyermeked, akkor biztos, hogy neki is meg fog tetszeni ez az esőkabát, és végre lesz valami, amely révén rá tudod venni, hogy ő is viseljen egyet, amikor rosszra fordul az idő. De lehet, hogy a barátnődnek is megtetszik majd, és akár te is meglepheted őt egy ilyen ruhadarabbal, ha kifogytál az ajándékozási ötletekből.

Munkába járáshoz, kiránduláshoz vagy csak akkor, amikor kiszaladsz valamiért a sarki boltba, nincs praktikusabb darab egy esőponcsónál. Ha gyerekekért indulsz oviba, suliba, mindkét kezed szabad lesz, és lehet, hogy te leszel a népszerű anyuka, aki megjelenik egy cicás vagy méhecskés esőkabátban. Természetesen kirándulások, utazások, túrázások nélkülözhetetlen kiegészítője is egyben.

Esőkabát mellé egy összecsukható válltáska?

Ha már a praktikus kiegészítőknél tartunk, akkor érdemes körbenézni az ecomoda.hu webáruház további termékei között is, mert további hasznos árucikkeket találunk, mint amilyen például az összehajtható, japán tervezésű válltáska is. De környezetbarát uzsonnás táskákat és hátizsákokat is találunk, amik mind műanyagok felhasználásával készültek.

Címkék: ecomoda, poncsó, válltáska, esőkabát, vízálló, divat, webshop, online, reklám