Miért elképesztően izgalmas témakör a passzív házak koncepciója?

Mert ezekben az épületekben 100%-os arányban tiszta energia szolgálhatja a mindennapi kényelmet és a zavartalan időtöltést. Tiszta, avagy természetes úton előállított, ami alapján érthető a trend, miszerint egyre többen gondolkodnak passzív házban.

Képzeljük csak el, ahogy például az Elektromoskonvektorok.hu infrapanel készülékei és elektromos fűtési megoldásai a hálózatra tápláló napelemmel együtt képesek funkcionálni anélkül, hogy az áramszolgáltatóknak kellene havi szinten komolyabb összeget kifizetni.



Ez a jövőkép egyszerre vetít elő egy környezetbarát és takarékos megoldást. Pláne örömteli víziót jelenthet, hogy nem szükséges mindenáron passzív házat építeni ahhoz, hogy megérje napelemet telepíteni. Például egy-egy régi építésű családi ház esetében is remek szolgálatot tehet, mint kiegészítő fűtés.

A jövő házaiban funkcionáló elektromos megoldások előnyei

Nehéz elképzelni annál pontosabb szabályozást, amit az elektromos fűtés modern eszközei lehetővé tesznek. Legyen szó akár a téli időszakban a fűtésről, vagy nyáron a lakás hűtésének kivitelezéséről.

Még inkább izgalmas gondolat, hogy ma már okostechnológiával, programozással vagy mobiltelefonról is megoldható a vezérlés. Így a rendszer akkor és annyi energia felhasználásával dolgozik, ami feltétlenül szükséges és racionális.

Allergiában szenvedőknek elképesztően kedvező fejlemény, hogy az elektromos berendezések allergénmentes környezetet tesznek lehetővé. Vagyis tartósan védik az egészséget, és komfortos mindennapokat segítenek elő a korábban sokszor kellemetlenségekkel járó fűtési időszakban. 

Amiért szintén izgalmas dolog elektromos megoldásokban gondolkodni

Amikor a fűtési megoldások szóba jöhető alternatíváiról beszélünk, hajlamosak vagyunk pusztán a költséghatékonyságra, a kedvező energiafelhasználásra vagy a környezetbarát jellegre összpontosítani.

Holott ideális esetben a megjelenésnek, esztétikának is rendben kellene lennie. Márpedig a jövő házaiban funkcionáló dizájn konvektorok kapcsán ez a faktor is maximálisan rendben tudható. Olyan stílusban, ami tökéletesen passzol a beltérhez megálmodott hangulathoz.

Tehát egyértelműen stílusos, esztétikus megjelenés társulhat a korszerű, energiahatékony és környezetbarát megoldásokhoz. Ennélfogva képtelenség nem lelkesen várni azt, hogy milyen is lesz a jövő modern házaiban élni!

Címkék: elektromoskonvektorok, infrapanel, passzív ház, energia, online, fűtés, webshop, reklám