Az egyik legsikeresebb zenész, aki tervezőnek sem utolsó

Vajon hogyan vált az egyik leghíresebb rapperré? Hogyan lehetséges, hogy a neve alatt futó ruhák, cipők, egyéb termékek szinte másodpercek alatt kelnek el? Miért éri meg egy ilyen terméket megvásárolni még akkor is, ha jóval drágábbak, mint egy átlagos kiegészítő?

A True to Sole Travis Scott merch kollekciója nem véletlen lett akkora siker. A zenész gyerekkorában nagyon szegény környéken élt, elmondása szerint a szomszédok nagyon furák voltak, általában cracket árultak. Apja zenészként akart befutni, azonban ez nem történt meg. Travis viszont sikerre vitte, hiszen édesapja már hároméves kora óta zenélni tanult. Később elköltözött, kapcsolatba került Kanye West zenei mérnökével, innentől pedig talán nem is kell tovább mesélni. Folyamatosan töltötte fel a zenéit az internetre, pár évvel később szerződést kapott és kiadta első lemezét. Nem kellett sok idő ahhoz, hogy befusson, így olyan nagy márkák találták meg, mint például a Nike. 

A Travis Scott merch darabok

Az biztos, hogy a rapper az elmúlt időszak egyik legkedveltebb és legsikeresebb zenésze. A sneaker divatot jelentősen átalakította, amikor leszerződött a Nike-val. A merch termékek nagyon népszerűvé váltak, amiben a rapper szívesen kombinálta a fekete, barna, valamint olajzöld színeket és az élénk tónusokat, illetve mintákat. Ezek az apró jegyek a ruhákon és a sneakereken egyaránt visszaköszönnek.

A rapper többek között rövidnadrágokat, pólókat, pulóvereket, valamint kiegészítőket és hoodikat tervezett. Utóbbi különlegessége a Nike pipa, amely a felső elején fordítva jelenik meg. Akad továbbá hosszú nadrág, illetve zöld hátizsák is, amely szintén egy tökéletes darab a hétköznapokra.

Kiegészítők és különlegességek

Nemcsak sneakereket és felsőket tervezett, hiszen ott van például a Travis Scott neve alatt futó szívószálas pohár, az Artifacts Keychain Multi kulcstartó, valamint a Reverse Jack Socks Trio barna, fehér és krém színben. A zoknik tökéletes kiegészítői a laza hétköznapi szetteknek. Feldobnak még egy egyszerű fehér sneakert is.

Fontos megjegyezni, hogy manapság egyre több a hamisítvány, így mindenképpen biztos helyről érdemes beszerezni az eredeti Travis Scott merch darabokat. A True to Sole minden egyes sneakert bevizsgáltat, így garantáltan valódi surranókat szerezhetünk be maguknak. Amennyiben pedig úgy gondoljuk, nyugodtan ellátogathatunk a budapesti üzletükbe, ahol segítenek kiválasztani a tökéletes darbot. 

Címkék: Travis Scott, sneaker, truetosole, webshop, divat, online, ruha, reklám