Erre mostanra szerencsére a biztosítások esetében is van lehetőség. Lássuk tehát, milyen előnyökkel járhat az online ügyintézés!

Nincs sor, nincs tömeg

Abban egyetérthetünk, hogy hazánkban az ügyintézés egyik legidegtépőbb momentuma a várakozás, sorban állás. Ilyenkor valahogy azt érezzük, hogy mindenki lassan dolgozik, az idő fele olyan gyorsan telik, mint máskor, és a frusztráció csak növekszik bennünk minden egyes ezzel töltött perc után, pláne, hogy tudjuk, a mi ügyünk csupán néhány pillanatot venne igénybe.

Köss biztosítást sorban állás és idegtépő várakozás nélkül a virtuális térben bárhonnan! Az online biztosítási csomagok között mindenki megtalálhatja azt, ami tökéletesen illeszkedik az aktuális élethelyzetéhez!

Az elmúlt éveket sajnos a pandémia bűvkörében kellett töltenünk, ami azt is hozta magával, hogy még azok is elkezdtek viszolyogni a zsúfolt terektől, akiknek eddig semmi problémája nem volt ezzel. Online ügyintézés esetén azonban mindenki onnan tudja végezni a hivatalos ügyeit, ahonnan az neki kényelmes.

Mindig nyitva van

Az ügyfélszolgálatok többsége olyan időszakban van nyitva, amikor a legtöbb másik ember dolgozik. Ez az átfedés pedig nagyban meg tudja nehezíteni az időpontok összehangolását. Az online ügyintézéssel már megoldható, hogy ne kelljen minden egyes szerződésmódosítás, apró javítás miatt szünnapot kérni, vagy kimenőért kérlelni a munkáltatódat. Amikor mobil vagy laptop van a kezed ügyében, a legtöbb hivatalos folyamatot néhány kattintással el tudod intézni.

Környezetvédelem

Az ügyintézés többségében rengeteg papírmunkával jár. Sokszor fáj nézni is azt a rengeteg oldalt, amit kinyomtatnak (nem ritkán egyoldalas, pazarló módon), ráadásul 2 példányban, hogy mindkét szerződő félnek jusson belőle. Amennyiben digitálisan kötöd meg a biztosításodat, el tudtok tekinteni a rengeteg feleslegesen kinyomtatott papírtól, és a szerződésedet egy pdf fájlban le tudod menteni bármelyik eszközödre.

+ 1 esetleges kedvezmények

Egyes esetekben a cégek külön értékelik, ha valaki az online ügyintézést vállalja, és azt extra kedvezmények formájában mutatja ki az ügyfelek felé. Az online kedvezménnyel és az éves díjfizetési opcióval a legtöbb biztosító esetében kifejezetten magas kedvezményeket tudsz elérni.

A fentiekből tehát jól látható, hogy az online ügyintézés kimondottan sok előnnyel tud járni azok számára, akik élnek ezzel a remek lehetőséggel.

Címkék: allianz, biztosítás, ügyfél, online, reklám