De hogy mégis hogyan válassz magadnak tökéletes üveg étkezőasztalt? Mai cikkünkben ennek járunk utána!

Illeszkedjen a stílusba!

Ha úgy határoztál, hogy megunt étkezőasztalodat újabbra, stílusosabbra, szebbre szeretnéd cserélni, akkor mindenképpen nézd át alaposan a Prémium bútoráruház étkezőasztalainak a kínálatát! Meg fogsz lepődni, mennyiféle anyagból készült asztal vár ott rád.

Ha te mégis az üvegből készült változathoz ragaszkodsz, akkor először is érdemes azt feltérképezni, hogy vajon a te otthonod, konyhád és étkeződ stílusához illik-e ez a darab.

Hisz valljuk be, igencsak nehéz elképzelni egy üvegasztalt a nosztalgikus vintage vagy a vidékies stílust képviselő shabby chic irányzatokat követő ottohonokban.

Azonban nincs minden veszve, hiszen akad jó pár olyan stílusirányzat, aminek kitűnő eleme lehet ez a nem mindennapi megoldást alkalmazó bútordarab.

De nézzük is meg, mely stílusokba fér bele ez a speciális anyagot használó asztal!

Hol mutat jól egy üveg étkezőasztal?

Nézzük csak azokat az enteriőröket, ahol optimális lehet a kívánt bútordarab!

Modern: A letisztult, szellős stílusirányzat tökéletes kiegészítője lehet az üvegasztal, hiszen akár fémet, akár műanyagot használva lekerekített, egyszerű formájával pompásan beleillik majd a környezetbe.

- Loft / Art deco: A két stílus meglehetősen közel áll egymáshoz, a fémből készült lábakon álló üvegasztal a férfiasabb, erőteljesebb és komorabb, hűvösebb hangulat kialakításában nagy szerepet kaphat.

- Skandináv: A természetközeli stílus igen tágan értelmezhető, így fából készült lábakkal akár egy üvegasztal is megállja a helyét egy skandináv stílusú otthonban.

- Klasszikus: Hellyel-közzel még itt is találhatsz olyan darabokat, amelyek a tömörfa bútorokat kiegészíthetik, és nem ütnek el tőle.

Láthatod hát, sok lehetőség vár rád, válassz kellő körültekintéssel!

Van, ahova nem jó megoldás!

Kénytelenek vagyunk megemlíteni zárszó gyanánt, hogy nem mindenkinek és nem mindenhova való az üveg étkezőasztal, ezért mindenképpen érdemes végiggondolni alaposan az ötletet, mielőtt meghoznád a végleges döntést.

Kisgyermekes családok és benti állatokat tartó háztartásoknak nem biztos, hogy annyira ideális eleme lehet egy-egy üvegből készült bútor, hiszen sem a kisgyerekek, sem a kisállatok nem mérik fel a lehetséges veszélyeket, így az üveg étkezőasztal számukra hatalmas veszélyforrást jelent. 

Ezért aztán ha még nincs itt az ideje, ne erőltesd, ám ha csak felelősségteljes felnőttek ülik majd körbe, akkor bátran válaszd ki a számodra legtetszetősebb darabot a Prémium bútoráruház részlegéről.

Címkék: étkezőasztal, premiumbutor, üveg, webshop, online, reklám