A vőlegény is meg fogja tartani a legénybúcsút, akkor miért ne lehetne a menyasszonynak lánybúcsút tartania? Egyébként sem kell az amerikai filmekben bemutatott lánybúcsúkra gondolni, sokkal visszafogottabb megoldások is lehetnek emlékezetesek. Szóval a visszafogott nem jelent unalmast, főleg akkor nem, ha az alkalomhoz illő parti kiegészítők beszerzésre kerülnek. A választás során arra figyelni kell, hogy a lánybúcsúk színe a rózsaszín, amelynek bármely árnyalata használható.

Közös vacsorára, minőségien eltöltött időre vágyik a barátnőivel

Annak érdekében, hogy a menyasszony valóban jól érezze magát, ne érezze kínosnak a program néhány elemét, mindenképpen érdemes mindenről egyeztetni vele. Nem az számít, hogy mit szeretnének a koszorúslányok, hanem az, hogy mit szeretne a menyasszony. Úgy kell szervezni a programot, hogy minden részével elégedett legyen. 

Ha ő egy közös vacsorára, minőségien eltöltött időre vágyik a barátnőivel, akkor nem számít, hogy valamelyik koszorúslány bulizni szeretne. Ha mégis sor kerül partira és meglepetésfeladatokra, mert a menyasszony bulizni szeretne, akkor néhány fontos szempontot figyelembe kell venniük a koszorúslányoknak.

Számos program ideális lehet a lánybúcsúhoz

Az első és legfontosabb, hogy a rózsaszín a lánybúcsúk színe. Ezt mindenképpen figyelembe kell venni a szervezés során. Szóval legyen rózsaszín a dekoráció, az összes kiegészítő, pompázzon a rózsaszín különböző árnyalataiban a teljes környezet. Természetesen nemcsak a színválasztásnak kell kiemelt figyelmet kapnia, hanem a programnak is. 

Számos program ideális lehet a lánybúcsúhoz, kizárólag a menyasszonytól függ, hogy melyiket választja. Például tökéletes program lehet egy vacsora, gyógyfürdőzés, wellness vagy kirándulás. Továbbá kiváló lánybúcsú lehet egy ottalvós buli otthoni manikűrrel és pedikűrrel, pizzával, fagyival és csajos filmekkel. Valójában minden program jó, ami a menyasszonynak tetszik, érdemes rábízni a döntést.

A lényeg az, hogy a menyasszony jól érezze magát a lánybúcsún

Az említett programok is kiválóak lánybúcsúhoz, nem kell amerikai filmekbe illő változatokat szervezni. Alkoholmérgezés, idomokat kiemelő feszes ruhák viselete és idegen férfiakkal flörtölés nélkül is lehet jól szórakozni. Ráadásul így biztosan nem lesz szégyenérzete másnap a menyasszonynak, és vitája sem a vőlegénnyel.

Érdemes ezen az estén arra koncentrálni, hogy már csak pár nap van hátra a nagy napig, az esküvőig. Bármilyen lánybúcsúra is esik a választás, a lényeg az, hogy a menyasszony jól érezze magát. 

Címkék: dekorplaza, lánybúcsú, esküvő, webshop, reklám, online