Az alapszabály: soha ne menjen bevásárolni előre elkészített lista nélkül. Ha lista nélkül bolyong a polcok között, sokszor olyan dolgokat is berak kosarába, amelyekre nincs is igazán szüksége. Szánjon néhány percet a lista elkészítésére, és számítsa ki a fizetendő, becsült összeget is. Vásárlása során használja ki a különféle kedvezményes eseményeket és kuponokat. Beérkezett üzenetei minden bizonnyal rendszeresen tartalmaznak akciós katalógusokat és szórólapokat a különböző kereskedelmi láncoktól. Tekintse meg kedvezményes ajánlatukat.

Bevásárlólista, mint társ a spórolásban

A költségvetés csökkentésének és rendszeres ellenőrzésének egyik első lépése és nagyszerű segítője a bevásárlólista. Készítsen pénzügyi költségvetést, amelyet havi étkezési és háztartási kiadásokra fog fordítani, és amely az egyéni vásárlások tervezésének kiindulópontja lesz. Vásárlás előtt mindig tervezze meg bevásárlólistáját is. A lista segít abban, hogy konkrét képet kapjon arról, hogy valójában mit kell vásárolnia, és csökkenti annak szükségességét, hogy az üzletben az egyes termékek teljes skáláját átnézze.

Tekintse meg kedvenc üzletláncainak aktuális promóciós szórólapjait, így az Auchan akciós újság lapozható változatát, vagy éppenséggel a Penny Market akciós újság online változatát. Ezt követően csak alaposan meg kell néznie a hűtőszekrény és a kamra tartalmát, és hozzávetőleges képet alkotni arról, hogy mire lesz szüksége a következő héten, vagy hetekben. A listával történő vásárlás jelentősen csökkenti az üzletben eltöltött időt is.

Ha egy hétre előre megtervezi az ételeket, amelyeket elkészít, már csak az alapanyagokat kell hozzá beszerezni. Ebben segítségére lesznek az üzletláncok akciós katalógusainak ajánlatai.  Az egyes étkezések fő pillérei a tápanyagokban gazdag összetevők, amelyek feltöltenek, és annyi energiát adnak, amennyire szüksége van. Vásárláskor koncentráljon az alapvető alapanyagokra, amelyekből otthon is teljes értékű étkezést varázsolhat, és amelyek előnyös áron beszerezhetők az Auchan akciók és a Penny Market akciók keretein belül.

Szórólapok egy helyen

A Kaufino portál felületén megtekinthetők az aktuális akciós újságok és akciós katalógusok, köztük az oly népszerű Auchan akciós újság lapozható változata és a Penny Market akciós újság online formátuma is. A szórólapoknak és akciós katalógusoknak köszönhetően mindig áttekintést kap kedvenc üzletei különleges ajánlatairól és kedvezményeiről.  Ezért a Kaufino portálnak köszönhetően néhány kattintás szükséges csak ahhoz, hogy jobban kézben tarthassa havi kiadásait, és tanácsot kaphasson a megtakarításhoz. A bevásárlólista megtervezésekor és összeállításakor szintúgy használja a Kaufino áttekinthető akciós ajánlatait és promóciós szórólapjait. Online felületükön megtalálja az összes nagyobb kereskedelmi lánc aktuális akciós katalógusának teljes kínálatát, és ezeknek köszönhetően jelentősen spórolhat.

Így, ha az Auchan üzleteiben vásárol, tekintse meg az Auchan akciós újság lapozható változatát, vagy akár az Auchan akciós katalógusokat, és jegyzetelje ki belőlük a megvásárolandó termékeket. Azonban, ha a Penny Market üzleteit részesíti előnyben, lapozza át az aktuális Penny Market akciós újság online változatát és tervezze meg bevásárlólistáját, majd pedig figyelje a Penny Market nyitvatartási időket, hogy bevásárlását időben és kényelmesen elvégezhesse. A Kaufino felületén rendszeresen megtalálhatók a minőségi élelmiszerek és háztartási cikkek változatos kínálata, amelyek nagycsaládos vásárlás esetén jelentős spórolással kecsegtetnek. A kínálatban szereplő termékek nagy része helyi beszállítók márkája, így igazán minőségi ételek kerülhetnek asztalára megfizethető áron, ami javítja a havi költségvetést.

Törzsvásárlói kártyák

Szánjon rá pár percet, és csatlakozzon azon élelmiszerboltok hűségprogramjához, ahol gyakran vásárol. Használja a kártyát, akár műanyag változatát, akár a mobilalkalmazásba letöltöttet, és gyűjtse a pontokat, vagy szerezzen érdekes kedvezményeket minden vásárlásnál. Így minimális erőfeszítéssel minden hónapban megspórolhat néhány forintot. 

Mindaddig, amíg nem megy éhesen vásárolni, és van egy bevásárlólistája a szükséges termékekkel, elkerülheti, hogy meggondolatlanul vásároljon olyan dolgokat, amire valójában nincs is szüksége, vagy, hogy az élelmiszer nagy mennyiségű vásárlása esetén nem lesz ideje mindent felhasználni. Próbáljon okosabb vásárlási döntéseket hozni, mint a múltban, és vezessen be minimalista stílust vásárlásaiba is. Azonban néha-néha lazítson, és kényeztesse magát főzés nélkül töltött napokkal, menjen el egy étterembe vacsorázni vagy rendeljen házhoz valami finomat. Egy kisebb vétség nem lesz nagy terheléssel a költségvetésére sem.

Címkék: pontgyűjt, kaufino, törzsvásárló, spórol, akció, online, reklám