Két szín: harmónia és izgalmas kombináció

A Silcare - Műköröm Webáruház géllakkjaival mi sem egyszerűbb ennél! A professzionális használatra tervezett termékekkel egyszerre örülhetünk a könnyű kezelhetőségnek, a tartós és szép eredménynek, valamint a csodálatosabbnál csodálatosabb színeknek. 

Attól függően, hogy inkább harmonikus hatást szeretnénk kialakítani, erős kontrasztot vagy éppen egy különleges kombinációt, amire mindenki felfigyel, sokféle opció áll a rendelkezésünkre, ami a választást illeti.

Milyen technikák várnak, ha érdekel a két színből álló kombináció?

Leggyakrabban az ombre stílushoz szokták választani, valamint az egyszínű alapra felvitt mintát egy másik, kontrasztosan elütő színnel variálni. Az utóbbi esetben érdemes abban gondolkodni, hogy egyszerűbb minta esetén akár bármelyik körmöt, azonban bonyolultabb, feltűnőbb mintánál inkább csak egy-egy körmöt érdemes díszíteni vele, így megőrizhetjük a harmóniát is, miközben mégis dizájnosak és divatosak lehetünk.

Az időtlen megoldások sosem mennek ki a divatból!

Mindig voltak és lesznek olyan dolgok, amik egész egyszerűen nem múlnak el. Ha hisszük, ha nem, a divat terén is hódítanak ilyenek. Az egyik nem más, mint maga az ápolt köröm. A legtöbb nő ennek érdekében műkörmöket csináltat vagy készít, mégpedig azért, mert ezek garantálják a mindig szép, esztétikus megjelenést, bármi is történjen. Ráadásul mindezt úgy, hogy tartósan maradnak gyönyörűek, így szinte alig igényelnek gondoskodást, szemben a saját körömlemezekkel szemben.

Attól függetlenül, hogy saját vagy műkörmök szépítik kezeinket, az az egy egészen biztos, hogy a díszítéssel tesszük fel a pontot az i-re, ahogy mondani szokták. Természetesen e tekintetben már akadnak divatirányzatok vagy inkább hullámok, hiszen jönnek-mennek, időnként nagy lendülettel visszatérnek a mindennapjainkba ezek. Ennek persze van egy olyan oka is, hogy a körmeinkkel szívesen mutatjuk meg a hangulatunkat, személyiségünket. Erre pedig hatással van például az évszakok körforgása.

A trendek tehát változnak időnként, de akadnak olyan klasszikusok, amik egész egyszerűen sosem mennek ki a divatból. Ilyenek a francia manikűrök, az egyszínű lakkozások, valamint a két színt alkalmazó dizájnos megoldások is.

Utóbbihoz bátran válasszuk az ősz színeit, kombináljuk a zöld árnyalatait némi fehérrel, vagy dobjuk fel a bézst hozzá illő színekkel! Alkalmazzuk bátran a pasztell árnyalatokat, s engedjünk ennek a színes évszaknak, hogy magával ragadja az érzéseinket, a hangulatunkat! Bármelyik technikával készül majd el a kedvenc őszi dizájn, mindenképpen lőjjünk róla egy képet, s tegyük el jövőre is! Talán ez lesz a legnagyobb, s persze a kedvenc klasszikusunk!

Címkék: Silcare, géllakk, nail4u, webáruház, műköröm, reklám