null

Ma már léteznek olyan hajforma átalakító szolgáltatások, amelyek az ilyen hajat könnyen kezelhetővé, fantasztikusan simává teszik. Kérj fodrászodtól egy minőségi hajsimító kezelést, és oldd meg a problémát hosszú hónapokra!

Hajsimítás, tartós egyenesítés, keratinfeltöltés, hogy is van ez?

Amikor a formaátalakító szolgáltatásokról van szó, akkor hamar szembesülünk vele, hogy többfajta kezelés létezik. Első hallásra például a tartós hajegyenesítés nagyon kedvezően hangzik, hisz tartósabb hatást ígér mondjuk, mint a simítás, de nem mindegy, hogy milyen áron… A tartós hajegyenesítő szolgáltatásoknál ugyanis a hajban található, formáért felelős diszulfid kötéseket feltörik, és új formában kötik újra, viszont ez rendkívül meggyengíti a hajszerkezetet, ami később a haj állapotának romlásához vezet. Az olyan keratin alapú simító kezelések ellenben, mint a Lisse Design Keratin Therapy, nem töri meg ezeket a hajban található kötéseket, csak áthelyezi, eltolja őket. Így bár a simító hatás nem marad meg örökre, viszont a hajunk egészséges marad hosszú távon is.

Bizony ez a hajsimító, keratin alapú kezelések legnagyobb előnye, hogy nem roncsolják a hajszálakat, így a hatás elmúltával hajad visszatér eredeti fromaszerkezeti állapotába, ha szeretnéd.

Mit ígér a hajsimító kezelés?

Az Alfaparf Milano Lisse Design hajsimító kezelése például fantasztikus simaságot, kezelhetőséget, kifésülhetőséget biztosít akár 4 hónapig tartó hatással. Egy élhetőbb, gondtalanabb, erősebb hajat kapunk a kezelés után.  Ki ne vágyna minderre? Az érzésre, a magabiztosságra, hogy hajunk mindig szép és egészséges. Tökéletesen sima haja nagyon kevés embernek van, viszont annál többen vágynak erre. 

Ha unod már a határozatlan formákat és a kócosnak tűnő, fénytelen és dehidratált frizurát vagy nem tudod kordában tartani a göndörödő fürtöket, a hajsimító szolgáltatás az ideális kezelés számodra.

 A formátlanul hullámosodó tincsek, a szöszösödés, a kreppesedés olyan mindennapi kihívások, amit a legtöbben még mindig hajvasalóval oldanak meg A sűrű hajvasalás viszont nagyon ártalmas tud lenni a haj állapotára nézve. A hajsimító kezelésekkel hajunk egészségét megőrizve kerekedhetünk felül ezekben a ‘küzdelmekben’, miközben előcsalogathatjuk hajunk természetes szépségét. A látvány pedig magáért beszél. 

Alkalmazd a hajsimító termékeket a mindennapos hajápolásban is

A Hair-Line webáruház ápoló termékei között a hajsimító szolgáltatás utáni speciális ápoláshoz szükséges termékeket is megtalálod. Alkalmazd a kifejezetten erre a célra készült sampont és kondicionálót vagy pakolást, hajvastagságodtól függően, így a szalonban elért eredményt, akár négy hónapig is megtarthatod. 

Amennyiben professzionális termékeket választasz, úgy a hatékonyság mellett teszed le a voksodat. És sokkal látványosabb, valamint hosszan tartó eredményeket érhetsz el. Az innovációnak köszönhetően egy olyan komplex termékkel ápolhatod a hajad, melynek hatóanyagai védelmet nyújtanak akkor is, ha igénybe vennéd valamelyik forró eszközt. A Lisse Design szérum és olaj hővédőt is tartalmaz. 

Címkék: haj, reklám