Ezek a mobilos alkalmazások fejlesztésének előnyei

A mobil applikáció fejlesztése az EuroMacc berkeiben is elérhető, és rendkívül hasznos szinte minden cég számára. Különösen a startupok, valamint a nagy ügyfélkörrel rendelkező és B2C vállalkozások nyerhetnek vele, pláne akkor, ha éves bevételük 200 millió forint felett van. 

Az emberek hozzászoktak már, hogy a mobiltechnológia révén bárhol és bármikor elérhetik azokat az információkat, amelyekre az adott időpontban szükségük van. Sokkal többen használnak mobiltelefont, okosórát vagy tabletet, mint notebookot vagy asztali számítógépet. Ezt pedig a cégeknek is hiba lenne nem kihasználni. A mobilos alkalmazások fejlesztésének lehetőségén ezért érdemes minden cégnek elgondolkoznia!

Mobil applikációk a különböző iparágakban

A saját fejlesztésű, mobilos alkalmazások remek szolgálatot tehetnek a pénzügyi vállalkozások, egészségügyi szolgáltatók számára, de a közszolgáltatók, a kereskedelem szereplői, a szervizek, valamint az ügyfélszolgálatot üzemeltető cégek is csak nyerhetnek vele. 

A legtöbb vállalat élete során bekövetkezhetnek olyan üzleti problémák, amelyek kezelésére ugyancsak megfelelő lehet egy mobilos alkalmazás fejlesztése. Ilyen eset például az, amikor új szoftver létrehozása szükséges a megváltozott üzleti feltételekhez való alkalmazkodáshoz vagy megszűnt, illetve elérhetetlenné vált a korábbi fejlesztő. 

Sok olyan szituáció is van, amikor a jelenlegi szoftver teljesítménye már nem megfelelő, és a fejlesztő nem képes megfelelni az új követelményeknek. Ez még nagyobb problémát jelent a nagyobb ügyfélkörrel rendelkező vállalatok esetében.

Ezek a mobilos alkalmazások jellemzői

Egy újonnan létrejött alkalmazás is képes alkalmazkodni a folyton változó piaci igényekhez, hiszen lépést tud tartani az állandóan változó körülményekkel. A legtöbb applikáció Android és iOS rendszeren is működik, a különböző alkalmazások pedig Angular környezetben Typescript nyelvet használnak. A fordítást Nativescript segítségével végzik el.

Ezzel a módszerrel gyorsan, idő- és költséghatékonyan hajthatók végre a különböző típusú fejlesztések. A cégek pedig könnyen és egyszerűen le tudják tölteni az elkészült alkalmazást. A felhőalapú rendszer még tovább könnyíti az alkalmazhatóságot. 

Természetesen a dizájn és az ergonómia is kiemelt szerepet kap az alkalmazások fejlődése során, így abszolút felhasználóbarátnak tekinthető minden egyes elkészült applikáció. Ha cégvezetőként hasonló dolgokon gondolkodik, érdemes felkeresnie az ezzel foglalkozó, korábban említett céget.

Címkék: euromacc, applikáció, informatika, mobil, digitális, fejleszt, reklám