null

Felejtsük el a gyors fogyókúrákat!

Akik a súlyuk nagy részét nem különféle diéta segítségével adták le, azok arról számoltak be, hogy nem fogyókúráztak, hanem életmódot váltottak. Az étkezés mellett azonban fontos a vitaminok és a tápanyagok pótlása, a különféle készítmények szedése annak érdekében, hogy a testünk mindent megkapjon. Az SD36 étrend-kiegészítő tabletta egy remek megoldás arra, hogy több rostot vigyünk be a szervezetünkbe. Ez a tápanyag ugyanis nagyon fontos, hiszen segít eltelítődni, tovább érezzük magunkat jóllakottnak. Önmagában azonban nem elegendő, hogy lefogyjunk, kell hozzá az akarat is. 

Sokan azt gondolják, hogy az életmódváltás az ördögtől való és nehéz dolog, pedig sokkal egyszerűbb, mint azt sejtjük. A vele járó változás persze ijesztő lehet, azonban ha tartós eredményt szeretnénk, akkor bizony muszáj valamit tennünk a jövőnkért. 

Iktassuk ki a felesleges szénhidrátokat!

Itt nem arról van szó, hogy nem ehetünk meg egy szelet kenyeret vagy ne nassolhatnánk egy kis cseresznyét vagy dinnyét nyáron. Csak figyeljünk oda a mértékre és ha lehet, ne egyszerre tüntessünk el egy tábla csokoládét és a kávéba sem biztos, hogy szükség van 3 kanál cukorra.

Emellet rendkívül fontos a megfelelő mennyiségű rost, amit az SD36 kapszulában is megtalálhatsz. Ez segít abban, hogy hosszan tartó teltségérzeted legyen, csökkenti a belső gyulladásokat, akkor is segítenek, ha a pajzsmirigyeddel van probléma. Akinek a szervezete nehezebben kezeli a szénhidrátokat, azoknál kulcsfontosságú lehet egy ilyen táplálékkiegészítő, amivel pár hét alatt eredményeket érhetünk el. 

Rendszeres testmozgás nélkül nincsen szép alak

Persze mondhatjuk, hogy a fogyás nagy részben a táplálkozáson múlik, és ez valóban így van, de ahhoz, hogy tónusos legyen a lábunk és a hasunk, muszáj valamit mozogni. A sport elengedhetetlen ahhoz, hogy egyenletesen menjenek le a kilók az egyes testrészekről. Emellett segít, hogy formálódjunk, ráadásul minden plusz elégetett kalória segít abban, hogy megváljunk a felesleges zsírtól. 

A legjobb megoldás a kardió edzés, hiszen ez a legjobb zsírégető módszer, azonban ha még nem vagyunk benne jártasak, mindenképpen érdemes óvatosan nekilátni. Egy kis tempós gyaloglás hetente 4-5 alkalommal már elősegítheti az állóképesség javulását. Ezt követően jöhet pár este egy kis kocogás, intervall edzés, amivel tovább tudjuk fejleszteni magunkat. A legjobb zsírégető hatása az utóbbinak van.

A fogyás titka tehát az életmódváltás és a rendszeresség. Fontos, hogy elegendő rostot vigyünk be a szervezetünkbe, amit akár az SD36 kapszulával is megtehetünk, így nem muszáj legurítani egy egész zacskó salátát sem. 

Címkék: étrend-kiegészítő, fogyás, reklám