Így készül egy vászonkép

Annak ellenére, hogy festővászonra kerülnek a képek, ecsetre nem, festékre és egy nyomtatóra azonban annál inkább szükség van egy vászonkép elkészítéséhez. Egy úgynevezett plotternyomtató segítségével kerülhet a számítógép memóriájából a vászonra kedvenc családi fotónk vagy imádott grafikánk, hogy aztán a falat díszíthesse.

A vászon egy tekercsre kerül rögzítésre, ahol a nyomtatófej oldalirányú mozgással helyezi rá az általunk megrendelt mintát és milliónyi színt. A HP Latex technika segítségével érhető el olyan éles és élettel teli hatás, mintha csak egy olajfestményt néznénk egy galériában.

Mennyire tartósak a vászonképek?

Ha vászonképet választunk otthonunk dekorációjaként, nemcsak egy egyedülálló, különleges díszt, hanem egy tartós, akár családi ereklyeként szolgáló képet is kapunk. A vászonképek ugyanis rendkívüli tartósságukról híresek, melyet a gyártás során az optimalizálóréteg biztosít. Ennek segítségével karcmentes, vegyszeres tisztításnak és víznek is ellenálló végeredményt vihetünk haza.

Hogyan bizonyítható leginkább a tartósságuk? Akár otthon is kipróbálhatod! Ha folyó víz alá helyezed a kész vászonképed vagy egy erős fertőtlenítőszerrel mész át rajta, láthatod, hogy semmi változás nem történik.

Így, ha véletlenül túlöntözöd a kép felett található szobanövényt vagy eldurvul a beltéri vízipisztolyozás, akkor sem kell aggódnod, hogy tönkremegy a vászonkép! Rendelj tartós vászonképet a vaszonkep.hu-tól, hogy otthonod különleges és látványos dekorációval büszkélkedhessen hosszú éveken át!

Egyedülálló technológia

A művészek számára nincs annál fontosabb, hogy önkifejezésük ezen különleges formáját más is élvezhesse, azonosulni tudjon vele. Éppen ezért nagyon fontos, hogy akár egy festményről vagy fotóról van szó, a lehető legminőségibb alapanyagokat használjuk.

Gyakori probléma, hogy gyengébb minőségű nyomtatási technikát alkalmazva azok víz hatására elfolynak, tönkremennek. Ezt elkerülve semmiképp sem ajánlott spórolni a nyomtatással, hiszen a tartósság kritikusan fontos bármely nyomtatott képnél.

Érdemes megbízható helyet megbízni az elkészítéssel, ahol Latex technológiával karcmentességet és tartósságot garantálnak a képekhez. Mivel a por könnyen eléri a fali dekorációkat is, ezért óhatatlanul néha szükséges egy-egy nedves ronggyal való áttörlés. Ilyen esetben a jó minőségű vászonképeknek ez meg sem kottyan, sőt, akár fertőtlenítővel is kezelhetjük időnként.

Emellett a Latex technológia környezettudatos, mert a vászonképek vegyszermentesek, antiallergének, így nem okoznak bőrirritációt. Bízd vászonképed készítését a vaszonkep.hu csapatára, hogy megbízható, környezettudatos módon gyártott és tartós végeredményt kapj!

Címkék: vászonkép, dísz, festmény, lakás, reklám