Ehhez azonban szorgalomra, kitartásra és rengeteg munkára lesz szükséged, ami azonban garantáltan meghozhatja a sikert. De vajon hogyan lehetséges mindez? Cikkünkben eláruljuk!

Vizsgafelkészülés az utolsó hetekben

Teljesen mindegy, hogy mi miatt nem sikerült időben megtanulnod mindent az érettségire, most arra kell koncentrálnod, hogy megtedd azokat a lépéseket, amivel sikeres lehetsz a megmérettetésen. Szerencsére az online világnak köszönhetően ma már rengeteg lehetőséged van arra, hogy akár egy hét alatt is látványos eredményeket érhess el. 

A Rubicon Történelem Érettségi Mesterkurzus gyorstalpalója ugyanis egy olyan csomagot ad a kezedbe, amivel garantáltan sikeres lehetsz. Ennek köszönhetően ugyanis megkapod az összes érettségi tétel kidolgozott vázlatát, illetve a fontosabb fogalmak, évszámok, illetve személyek listáját egyaránt. Ha most jelentkezel, akkor pedig ajándékba kaphatsz egy vizsgataktikai felkészítő videókurzust, amivel könnyedén és gyorsan megtanulhatod mindazt, ami az esszéíráshoz szükséges. 

A formai követelmények fontossága

Sokan olyan apróságokon vesztik el a pontokat, mint például a formai követelmények, amik kicsit sem tükrözik a valódi tudást, azonban akár jegyeket is bukhatsz rajta. A gyorstalpaló videóiban azonban alig két óra alatt megtanulhatod mindazt, ami a tökéletes esszéhez szükséges. Ha tehát eddig nem ment a fogalmazás, akkor ez biztosan a segítségedre lesz, akár az utolsó héten is. Úgy tudod majd leírni a kérdésekre adott válaszaidat, ahogy azok a lehető legtöbb pontot érjék a vizsgán. 

null

A Rubicon gyorstalpalóval tehát megtanulhatsz tökéletes rövid, hosszú, illetve komplex esszét kreálni, hiszen közösen javítjátok ki a fogalmazásokat. Megbeszélitek, hogy mire kapsz majd pontot és mi az, amin még változtatni kell. Emellett pedig megtudhatod, hogyan használd ki maximális hatásfokkal a történelem atlaszt. 

Hogyan jelentkezhetsz a gyorstalpalóra?

A jelentkezés rendkívül egyszerű, hiszen a weboldalon minden fontos információt megtalálhatsz. Kiderül, hogy mind a 99 érettségi tétel kidolgoztt vázlatát megkapod, a kötelező lexikai gyűjteményekkel együtt. Emellé jár ugye az említett vizsgataktikai felkészítő, mindezt kevesebb mint 10.000 forintért! A bankkártyás fizetést követően pedig azonnali hozzáférést kaphatsz mindenhez, így azonnal elkezdheted a tanulást. Az átutalásos fizetések feldolgozási ideje azonban egy munkanap, így ezzel mindenképpen számolj, ha a Rubicon Történelem Érettségi Mesterkurzus gyorstalpalójára jelentkeznél.

Amennyiben tehát az utolsó pillanatra maradt a tanulás és már nem látsz kiutat a rengeteg papírból és jegyzetből, akkor jó megoldás lehet egy hatékony kurzus, ahol minden tudást pillanatok alatt sajátíthatsz el. 

Címkék: rubicon, történelem, érettségi, reklám