Mindegyik típusnak megvoltak a maga szépségei, egy lényeges különbség azonban azonnal szembetűnik, mégpedig az óraszíj cserélhetősége.

Az okosórák óraszíj választéka

Régebben a karóravásárlás úgy történt, hogy elmentünk, kinéztük és ha tetszett egyszerre maga az óra és hozzá a szíj, akkor megvettük, és több évig, évtizedig kiszolgált minket. Vigyáztunk rá, és amikor sportoltunk vagy fizikai munkát végeztünk, nem volt más lehetőség, le kellett venni.

Az okosórák idejében azonban egy nagyon előnyös változás jött, azaz az óraszíjak cserélhetősége. Napjainkban mód van arra, hogy attól függően, hogy mit csinálunk éppen, kiválasszuk és feltegyük az adott tevékenységhez illő szíjat. Vagy akár ahogy a hangulatunk és a ruházatunk színösszeállítása változik, igazíthatjuk az óraszíjat az említett dolgokhoz. Számtalan variáció áll rendelkezésünkre.

Az óraszíj választásának menete

Először is meg kell nézni, hogy milyen típusú karóránk van, hiszen az arra specializálódott cégektől tudsz megfelelő óraszíjat vásárolni. A HelloCase webáruház Apple Watch okosórákhoz forgalmaz szíjakat olyan széles választékban, amelyet nem sok helyen találsz. Ha Apple Watch okosórád van, akkor azért is vagy szerencsés, mert a hozzá kapható óraszíjak kompatibilisek egymással, tehát kedvedre beszerezhetsz belőlük többet, bármilyen alkalomra.

null

Sokak számára a következő szempont a kinézet. Fontos, hogy tetsszen az adott darab és illeszkedjen a stílusunkhoz, megfeleljen az ízlésünknek. Ezt követheti az a tulajdonsága, hogy milyen tevékenységekhez ajánlott a viselésük. Mivel ennyire tartalmas a választék a HelloCase webáruházban, bőven van lehetőség nem kizárólag egy, hanem több óraszíj beszerzésére is, tevékenységi köreinkhez vagy bizonyos alkalomhoz igazítva.

Kifejezetten hölgyeket céloznak meg a Ladies fém Apple Watch óraszíjak, melyek ezenkívül különleges alkalmakra, színházba, koncertekre is ajánlottak. A legszélesebb körű felhasználhatóságot feltételeznek a szilikon óraszíjak, méltán örvendenek a legnagyobb népszerűségnek. A szilikon alapanyag már mindenki számára ismerős. Univerzális ismertetőjegyeinek köszönhetően egyszerre masszív, ugyanakkor könnyű és kényelmes viselet.

A gyakran sportolók számára a szilikon óraszíjak mellett tanácsos egy sportos Apple Watch óraszíj beszerzése is. Bekapcsolásuk laza és könnyű, mégis tartós, prémium viseletet jelentenek majd a mozgás, kikapcsolódás óráiban.

Megemlíthetjük még a szövet, a mágneses és a milánói acél óraszíjakat is, melyek mind más vásárlói igényeket elégítenek ki. Az óraszíj vásárlása mellett azonban ne feledkezzünk meg még egy dologról, a kijelzővédelemről! Ha Apple Watch okosóránk van, akkor adjuk meg számára a maximális biztonságot, és védjük kijelzőjét a sérülésektől, szennyeződésektől!

Címkék: hellocase, apple watch, reklám