Gyorsan vagy lassan? Drágán vagy kedvező áron? 

Rengeteg kérdés felmerül egy jogi ügyintézés kapcsán, de azok jellemzően nem a fentiek közül szoktak kikerülni. Sokkal inkább az ügyvédi díjak, a személyes konzultációval kapcsolatos időpont-egyeztetés, majd a találkozóval összefüggő terhek, az utazás, a várakozás - általában ezek szoktak a fókuszban lenni.

Ha ennél egyszerűbb megoldásra vágyunk, akkor választhatjuk az eKRS jogi ügyviteli rendszert is!

Mi az az eKRS?

Az eKRS a KRS Ügyvédi Iroda online szolgáltatása azoknak az ügyfeleknek, akik nem igényelnek külön személyes konzultációt, tanácsadást, ellenben nagyra értékelik az olajozottan, gyorsan és kényelmesen intézhető ügymeneteket. A rendszer egy egyszerű regisztrációt követően azonnal rendelkezésre áll, s a teljes folyamat online intézhető.

Habár az ügyintézés időt, energiát és még pénzt is megtakarít a személyes találkozóhoz képest - köszönhetően többek között az automatizált folyamatoknak - mégsem kell attól tartani, hogy az így készült dokumentumok kevesebbet érnének, mint amelyek ügyvéd jelenlétében készülnek. 

Hiszen a jogi hátteret a KRS Ügyvédi Iroda biztosítja, így garantáltak a teljes értékű szerződések és iratok, mindig a vonatkozó törvényeknek, jogszabályoknak megfelelve.

Követeléskezelés és kölcsönszerződések

Mostantól digitálisan is biztonságos, szabályos keretek között nyújthatsz kölcsönt, valamint a követeléseiddel kapcsolatos jogi ügyeket is elintézheted, mindezt olyan formában, hogy később - szükség esetén - a bíróság előtt is megállják a helyüket. 

Az eKRS online követeléskezelés keretein belül köthetsz kölcsönszerződést, készülhet jelzálogszerződés ingatlanra, illetve megfelelő formátumú fizetési felszólítás készítésére is lehetőség van. 

Amennyiben további segítségre van szükséged, a KRS Ügyvédi Iroda ügyfeleként természetesen megvan a lehetőséged arra, hogy a személyes konzultáció útjára tereld a folyamatot.

Ráadásul ezek a teljes értékű és természetesen nélkülözhetetlen dokumentumok nem vesznek el többé, hiszen a saját regisztrációdon keresztül megmaradnak, bármikor elérheted, letöltheted, illetve kinyomtathatod őket, amikor szükséged van rá. 

Ez hatalmas segítség olyankor, amikor hirtelen van szükséged valamire, s attól sem kell tartanod többé, hogy elkeverednek vagy megsemmisülnek, emiatt pedig lehetetlen helyzetbe kerülhetsz. 

Milyen ügyeket intézhetünk még?

Kezdve a céges ügyekkel, a munkával kapcsolatos feladatoktól, az adatvédelmi szabályozásokon keresztül, az ingatlan adásával és vételével, valamint bérletével, egészen a magánszemélyi rendelkezésekig sokféle ügytípusban juthatunk dűlőre akár az otthonunk vagy az irodánk kényelméből is.

Nézd meg te is a szolgáltatásokat, és intézd gyorsan, hatékonyan a jogi ügyeket megfelelő háttértámogatással!

Címkék: követelés, ekrs, behajtás, ügyintézés, kölcsön, online, reklám