A LED kültéri fali lámpa nem csak hasznos, de sok esetben esztétikus is a kültéri világítási eszközök között, hiszen egyedi kialakításuknak, formatervezett designjuknak köszönhetően könnyen fali díszként is funkcionálhatnak, már csak a kültéri helyszínhez leginkább illő darabot szükséges kiválasztanod.

Miért dönts a LED lámpák mellett?

A LED lámpák piaca igen széles, hiszen egyre nagyobb a kereslet ezen termékek iránt. Bizonyára már te is rendelkezel LED izzóval otthonodban, és ismered az összes olyan előnyös tulajdonságát, aminek köszönhetően megéri a hagyományos izzókat lecserélni. Kültéri világítás esetében is bölcs választás a LED, mivel sokkal strapabíróbb és hosszabb élettartammal bír. A kültéri lámpatest kiválasztása nem egyszerű feladat, hiszen számos olyan tényezőt érdemes figyelembe venned, amely befolyásolhatja az élményt. Mindenekelőtt a lámpa elhelyezkedésének meghatározása a legfontosabb.

Szeretnél egy szolid, fali vagy egyéb felületre szerelhető lámpát? Inkább egy mennyezeti kültéri lámpával próbálkoznál, vagy rendelkezel akkora belmagassággal, hogy maradnál a hagyományos függesztett lámpáknál? A LEDLámpaház.hu webshopjában megtalálhatod a LED izzókat, a lámpatesteket és a beüzemelésükhöz, valamint felszerelésükhöz szükséges kiegészítőket egyaránt.

Az álló vagy a leszúrható kültéri lámpákkal is jól jársz, hiszen segítségükkel elegáns megjelenést biztosíthatsz a kerti utaknak, bejáróknak, és sokkal biztonságosabbá, valamint esztétikusabbá teheted azokat.

null

A LED kültéri fali lámpák jellegzetességei

Amennyiben a LedLámpaház.hu LED kültéri fali lámpái mellett döntöttél, érdemes néhány tényezőt tisztáznod, mielőtt a kosárba teszed a kiválasztott darabot. Mindenekelőtt nézd meg a márkát. Lehet akár Aigostar, KAJA vagy RENDL, olvass utána egyedi vonásaiknak, és válaszd a számodra legideálisabbat. Fontos műszaki tényező lehet továbbá a teljesítmény, az IP védettség, a működési feszültség, az izzó darabszáma, valamint foglalatának típusa egyaránt.

Mindezek után fordíthatsz figyelmet az esztétikumra is, és kiválaszthatod a megfelelő színhőmérsékletet, az ideális panelformát, valamint színt. Panelforma tekintetében találkozhatsz a félkör, a kör vagy az ovális alakzatokkal, míg szín esetében választhatod az acél, az antracitszürke, a fehér, a fekete elox, a matt nikkel, a fekete, az alumínium, az ezüstszürke, a szürke és a króm színvilágú lámpatesteket egyaránt.

Címkék: ledlámpa, reklám