A klub vezetése örömmel tapasztalta: egyre több helyi vállalkozás lát fantáziát abban, hogy az együttes mellé álljon, segítve ezzel a lányokat. A hetedik hellyel véget ért szezon befejeztével nekik is szeretnének köszönetet mondani!

„Kaposvár egyetlen kiemelt női sportegyesületét hosszú évek óta támogatja Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése, és a tavalyi, megemelt támogatásnak köszönhetően el tudtunk indulni azon az úton, amelynek fő célja, hogy stabilan az ország legjobb hat csapata közé kerüljünk.

Névadó támogatónk, az 1. Magyar Cukor Manufaktúra Kft. ugyancsak évek óta segíti  a csapatot, és az eltelt időszakban kiváló összhang és együtt-gondolkodás alakult ki a vállalkozás tulajdonosaival és munkatársaival.

null

Megtisztelő volt számunkra, hogy a Kaposvári Egyetemmel 2016-ban újabb öt évvel meghosszabbítottuk a mindkét fél számára sikeres együttműködési megállapodásunkat, melynek köszönhetően csapatunk egyetemistái igen kedvező feltételekkel juthatnak el a diplomáig. Ráadásként a fiatalok komoly sportösztöndíjat is átvehetnek évről évre az egyetem és a város jóvoltából

A Kaposvári Röplabda Akadémiával természetesen igen szoros a kapcsolatunk, hiszen ez a műhely működteti és versenyezteti szinte a teljes utánpótlásunkat. Csapatunkat a Sport 36 öltöztette fel, a lányok megfelelő erőnléti állapotáról pedig az LTP Gym and Fitness gondoskodott.

Nagy öröm számunkra, hogy a 2016/2017-es évadban újabb támogatók csatlakoztak hozzánk. A csapat tagjai szerződésük teljes ideje alatt a Bistroyal Étteremben ebédeltek, brazil idegenlégiósunk, Debora Ribeiro Araujo hétvégi ellátásáról pedig a Trattoria Étterem gondoskodott magas színvonalon.

null

A Diamant-lányok egyik igazi törzshelyévé vált a belvárosi Centrál Kávézó, ahol az évadnyitó sajtótájékoztatónkat tartottuk, illetve a Kapos Televízió itt rögzíti a Kaposvári Ászok című röplabdás magazin adásait. A Szicília Éterem és a Sun City Szolárium pedig ugyancsak segítette a csapat mindennapjait, nem csak a finom étkekkel és a barna bőrrel, hanem a mezek, a melegítők és a kabátok megvásárlásával. Köszönet érte!

null

Végül, de természetesen egyáltalán nem utolsó sorban, köszönetet szeretnénk mondani a helyi médiának, hogy szívügyének tekintette a csapat szereplését, és beszámolt minden olyan eseményről, amelynek részesei voltunk.

A 2017/2018-as évadban innen folytatjuk!”

Címkék: reklám, diamant