A Filharmónia Magyarország Szivárvány bérletének keretében a hangverseny a kaposvári Liszt Ferenc Zeneiskola versenygyőztes növendékeinek nem mindennapi bemutatkozásával indul, majd a Filharmónia Magyarország Fischer Annie zenei előadó-művészeti ösztöndíját elnyert muzsikusok különleges műsorrenddel lépnek fel.

null

A Szivárvány Kultúrpalotában este hét órakor kezdődő koncertre kamara és szólódarabokkal egyaránt készülnek: Haydn: G-dúr „cigány” trióját, Bach a-moll szólószonátáját, Prokofjev Rómeó és Júliájából részleteket, Bach - Esz-dúr Prelúdiumát és Debussy: G-dúr trióját hozzák el a karácsonyra készülődő Somogy megyei publikumnak. A Kaposvár kártyával rendelkezők számára 10 százalékos kedvezményt biztosítunk!

null

Jegyek 2 900 forintos áron megvásárolhatók a koncertek előtt a helyszínen, a Szivárvány Kultúrpalota pénztárában (Kaposvár, Noszlopy G. u. 5-7. Nyitva tartás: H-P 11.00- 19.00h) valamint a Tourinform Irodában ( Kaposvár, Fő u. 8., Nyitva tartás: H-P 09.00-17.00h, szombaton 09.00-14.00h), a Ticket Express jegyirodáiban és a www.jegymester.hu oldalon.

Címkék: filharmónia, koncert, reklám, kaposvár