Halászné Négyökrű Éva, az Otthon Optika tulajdonosa elmondta: komplex szemüvegeket, kontaktlencséket készítenek rövid határidővel. Továbbá univerzális kontaktlencse ápoló folyadékot is lehet náluk vásárolni, amelyek a kemény és gázáteresztő lencsék összes típusának tisztítására, fertőtlenítésére és öblítésére is alkalmasak.

Az üzletben teljes körű szemészeti vizsgálatot is végeznek. Optimátristák Vida László és Bodnár Veronika szigetvári szakemberek heti háromszor várják a vásárlókat, de szemvizsgálatot a hét bármelyik napján elvégeznek, ha azt előre bejelentkezés alapján kéri az érdeklődő.

Halászné Négyökrű Éva több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik, azt mondja: ars poétikája, hogy minőségi szemüveget kaphasson minden náluk járó vásárló, továbbá nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy mindenki megfizethető áron kaphasson szemüveget, kontaktlencsét.

Tapasztalatuk szerint egyre több fiatalnak van szüksége szemüvegre, az idősebb korosztálynál pedig a szürkehályog betegség dominál. Természetesen a trendeket ők is követik: továbbra is a színes műanyag keret hódít vékony szárral. Polárszűrős napszemüveget is készítenek egyénre szabottan. A legkisebbekre is gondoltak, őket játszósarokkal várják.

Címkék: otthon optika, reklám, Kaposvár