Az elnyert támogatásnak köszönhetően a Zamárdi felsőn található Felüdülő nyaralóház 2014 októberében megnyithatta „kapuit” a pihenni és kikapcsolódni vágyó családok és barátok előtt.

A pályázati összegből elsősként az alapításhoz szükséges lépéseket végezte el, majd következett a vállalkozás működéséhez elengedhetetlen technikai és informatikai eszközök beszerzése.

Induló és ismeretlen vállalkozás révén mindvégig nagy hangsúlyt fektetett a nyaralóház marketingtevékenységébe, így a honlap létrehozásába, valamint a különböző kommunikációs eszközök alkalmazásába. Emellett fontos volt számára, hogy a vállalkozás egyedi, könnyedén megkülönböztethető és felismerhető arculatot kapjon, mely egyben vissza is tükrözi a ház baráti és családias jellegét.

Névválasztás sem véletlen, hiszen az, aki a Felüdülő nyaralóházat választja - legyen az télen vagy nyáron - biztosan a felüdülés útjára lép!

null

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg. A beruházás révén minden igényt kielégítő, színvonalas nyaralóház várhatja vendégeit.
A projekt megvalósítási ideje: 2014. október 1.– 2015. március 31.
Elnyert támogatás összege: 2 999 400
További információ: www.feludulo.hu

Címkék: Felüdülő nyaralóház, Széchenyi 2020, reklám