Szeptember 12-én, pénteken 15 órakor indul a rendezvény. A gyerekeket a CORSO udvarán az őszi szezonhoz illően szüreti játszópark várja, nagyméretű ügyességi és logikai fajátékokkal, emellett a Katica Tanya kreatív játszóháza is gondoskodik a szórakozásukról. A szabadtéri színpadon egész délután táncos, zenés programok várják az érdeklődőket. 19 órakor érkezik a nap sztárvendége, Dukai Regina.

Szeptember 13-án, szombaton 15 órától számos színes programmal várjuk a gyermekes családokat: ismét kinyit a Katica Tanya kreatív játszóháza, és a bátrabbak kipróbálhatják a póniciklizést is. Ezen a napon is lesz játszópark hagyományőrző-népi játékokkal, de emellett még a nap folyamán interaktív gólyalábas bohócműsorral és bábelőadással szerzünk a hozzánk ellátogatóknak vidám perceket. 17 és 19 órakor kezdődnek a divatbemutatók, ahol az érdeklődők megtekinthetik a bevásárlóközpont ruházati üzleteinek legújabb őszi kínálatát.

20 órakor Pál Dénes veszi át a színpadot, aki remek hangulatot varázsol majd az éjszakai vásárláshoz, ahol akciókkal, ajándékokkal, játékokkal és a helyszínről jelentkező Rádió Mosttal várunk mindenkit egészen este 23 óráig.

null

Címkék: dukai, mienk, corso, reklám