Pintér Attila tavaly júniusban jelentette be közösségi oldalán, hogy 25 év után távozik a Magyar Szocialista Pártból. Akkor azt írta: politikai értelemben független lett.

A bejelentésre Perlaki József fideszes önkormányzati képviselő telefonon így reagált: "teljesen mindegy, hogy egy baloldali politikus milyen logó vagy szervezet mögé bújik, mindig Gyucsány Ferenc embere marad."

Ennek bizonyítéka az a fotó, amely ma jelent meg a kaposvarmost.hu oldalon és amelyen az látszik, hogy a DK elnökének szombaton tartott évértékelőjén is ott ül a meghívottak között. Mint írták: "aki Gyurcsány Ferenc évértékelőjén az első sorban DK-sok között tapsol, az Gyurcsány Ferenc embere. Ha valaki kételkedett eddig ebben, most már nyugodtan elkönyvelheti tényként: az egykori szemkilövető miniszterelnök Pintér Attilán keresztül kíván pozíciót foglalni Kaposváron."

Pintér Attila tavaly októberben a baloldali párt programbemutatóján, Dobrev Klára kaposvári fórumán is az első sorban ült, sőt előadást is tartott.

A hírportál idézi a közösségi médiában néhány hónapja feltűnt Kaposvári Közéleti Kávéház oldalt is, akik videóikban rendszeresen örök vesztesként emlegetik Pintér Attilát. Legutóbb pedig arról értekeztek: miért nincs következménye semminek a baloldalon.

Címkék: Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc, Pintér Attila, baloldal, MSZP, politika