A hagyományokhoz hűen idén is katonai tiszteletadás mellett vonták fel a magyar zászlót a Kossuth téren.

A Hősök Templománál Dér Tamás alpolgármester mondott beszédet, a műsort pedig a Kinizsi Lakótelepi Tagiskola diákjai állították össze.

A szerdai programokat itt lehet megnézni, ide kattintva pedig a várható időjárásról írtunk.

Azt is érdemes tudni, hogy a március 15-i megemlékezések idején Kaposváron és Nagyatádon is forgalomkorlátozásra, illetve útlezárásra kell számítaniuk a közlekedőknek.

Kaposváron a Széchenyi teret 2023. március 15-én 10 órától 10 óra 30 percig lezárják a forgalom elől, az arra közlekedők a Szent Imre utca és a Bajcsy-Zsilinszky utca kereszteződésénél kizárólag a Tallián Gyula utca felé haladhatnak tovább. A Petőfi téren pedig 10 óra 30 perctől 10 óra 55 percig kell forgalomkorlátozással számolni.

Nagyatádon a 681-es számú útvonal és a Kossuth Lajos utca kereszteződése, valamint a 681-es számú út és az Aradi utca kereszteződése közötti útszakaszon 2023. március 15-én 10 órától 11 óráig teljes pályás útlezárásra kell számítani. A közlekedők a környező utcákban kerülhetnek.

Címkék: forgalomkorlátozás, szabadságharc, 1848, március 15., útlezárás, nemzet, forradalom, megemlékezés, ünnep, Kaposvár, olvasóink kérdezték