Pótolhatatlan veszteség érte a somogyiak közösségét dr. Boda Pál ügyvéd halálával - írta levelében Biró Norbert, a a Somogy Megyei Közgyűlés elnöke. A levél így folytatódik.

"Különösen fájó ez a veszteség akkor, amikor a somogyi közélet egyik meghatározó alakja, kiemelkedő egyénisége távozik. Magas szintű szakmai tudásának köszönhetően vezető tisztséget töltött be a Somogy Megyei Ügyvédi Kamaránál, és tagja volt az Igazságügyi Minisztérium jogi szakvizsgabizottságának.

Elévülhetetlen érdemeket szerzett a Somogy Megyei Területi Választási Bizottság elnök-helyetteseként és a Nemzeti Választási Bizottság tagjaként jogi szakértelmével és gyakorlatával a választási eljárás tisztaságának, törvényességének biztosításában.

Vadászként, a megyei vadászkamara elnökeként kiemelt helyen kezelte az Örökségünk-Somogyország címmel elismert somogyi vadállománnyal kapcsolatos kérdéseket, személyében a vadász szövetség és a kamara egysége teremtődött meg. Áldozatos szakmai munkája mindannyiunk számára követendő példa.

A mindig a tökéletesre törekedő szakember a Somogy Megyei Közgyűléstől 2003-ban Somogy Polgáraiért Díjat vehetett át. Somogy megye közgyűlése osztozik dr. Boda Pál családjának gyászában."

Címkék: Boda Pál, elhunyt, Nemzeti Választási Bizottság, vadászkamara, meghal, kultúra