A társulat tájékoztatása szerint a 2019/20 évadban a márciusi pandémia időszakáig összesen:

- 34 db nagyelőadást tartottak, közel 9000 néző előtt és 38 fellépésen vettek részt az ország területén. A legtávolabbi helyszín a tavalyi színházi évben Szentgotthárd volt.

- egy új bemutatót állítottak színpadra: a Holle anyót. Három előadást játszottak tovább az előző szezonokból: Anconai szerelmesek, Indul a bakterház, Dr. Bubó. A pandémia miatt nem sikerült a Lúdas Matyit bemutatni és a Süsü a sárkányt felújítani, ezeket a nyár folyamán és ősszel pótolják.

- a Roxínházba közel 4500 fő váltott bérletet, ami az előző évaddal azonos.

- Kaposváron kívül három további városban játszották előadásaikat bérletes rendszerben: Tabon, Nagyatádon, Szentgotthárdon.

- a Roxínház Tanodában 81 gyermek képzését végezték felmenő rendszerben, három különböző korcsoportban. A 2020/21-es évadban a Tanoda felvételijét szeptember 09-én tartják meg.

- bár a vírushelyzet miatt rengeteg program elmaradt, vagy más időpontban kerül megrendezésre, az online térben vetített Sose halunk meg és Indul a bakterház című előadásaikat több tízezren nézték.

- sokáig úgy tűnt, hogy ezen a nyáron már egyáltalán nem találkozhatnak nézőikkel, de már most körvonalazódnak a nyári előadások. Meghívást kaptak vendégjátékra a Balatonboglári Nyári Színházba, július 18-án az Indul a bakterházzal, a Kőszegi Várszínházba az Anconai szerelmesekkel augusztus 8-án, Süsüvel is találkozhatnak az érdeklődők a Balatoszárszói Csukás Színházban.

- előadásaik mellett ebben az évben más közösségi programokra is várják a kaposvári és környékbeli családokat. A mese ereje címet viseli az a projektsorozat, melynek első állomása szeptember 26-án lesz, egy interaktív családi vetélkedő formájában (ezt a programot a Virágzó Kaposvár Helyi Akciócsoport és az Európai Szociális Alap támogatja).

Címkék: társulat, Roxínház, előadás, kultúra, Kaposvár