Kaposváron zenés, rövid szórakoztató programsorozatot indít a Csiky Gergely Színház: a teátrum művészei csütörtöktől minden héten feltűnnek a somogyi megyeszékhely egy-egy közterén.

Az intézmény a honlapján azt írta, hogy a Házhoz megy a Csiky! elnevezésű programsorozattal a kaposváriak színház iránt egész évben mutatott szeretetét szeretnék meghálálni. A lakosoknak nincs más dolguk, mint "kitárni az ablakaikat, s beengedni a házhoz hozott vidámságot, jókedvet".

Az első produkció Fándly Csaba és Mészáros Tibor színművészekkel csütörtökön 18 órakor, az Arany János köz 12-16. előtti parkolóban volt, az eseményt élőben közvetítették a teátrum Facebook-oldalán, melyet ide kattintva érhetnek el.

Ilyen volt az első előadás

Erkélyből páholy - Kaposvár Arany János köz

Házhoz megy a Csiky! A Csiky Gergely színház társulat, otthon sem hagyja magárea szeretett nézőit, ezért mostantól rendszeresen, élő, zenés,...

A Csiky Gergely Színház internetes oldalán videókkal is jelentkezik, amelyben társulatának tagjai felolvasnak, mesélnek szavalnak, hangjátékokat adnak elő.

A teátrum dolgozói emellett időseknek segítenek bevásárolni, gyógyszereket beszerezni, az intézmény varrodájának munkatársai szájmaszkokat varrnak.

Címkék: facebook, csiky gergely színház, színház, kultúra